RÉMÁLOM AMI TÖRTÉNT! KARÁCSONY MÁSNAPJÁN ELTŰNT A KIS SZEMÜNK FÉNYE, A MI KIS ZSÓFIÁNK! KÉRJÜK TERJESSZÉTEK, VÁRJUK HAZA! Ő A MINDENÜNK! KÖSZÖNJÜK!

Eltűnt egy tinilány a 8. kerületből
Rémálom ami történt! Karácsony másnapján eltűnt a kis szemünk fénye, a mi kis Zsófiánk! Kérjük Terjesszétek, várjuk haza! Ő a mindenünk! Köszönjük!

Hirdetés

 
December 25-én ismeretlen helyre távozott a mi kis Zsófiánk, azóta nem láttuk! Már keresi a rendőrség. Ezúton kérünk mindenkit, aki teheti, egy megosztással segítse a munkájukat! Hálásan Köszönjük! Minden megosztás számít! 
A 18 éves Zsófi 2017. december 25-én a VIII. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.
Rusai Zsófia személyleírása:
– körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, kék szemű és hosszú vörös hajú. Eltűnésekor kék kabátot, farmernadrágot és barna bakancsot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Rusai Zsófia Ráhelt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

anephangja.com

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
RÉMÁLOM AMI TÖRTÉNT! KARÁCSONY MÁSNAPJÁN ELTŰNT A KIS SZEMÜNK FÉNYE, A MI KIS ZSÓFIÁNK! KÉRJÜK TERJESSZÉTEK, VÁRJUK HAZA! Ő A MINDENÜNK! KÖSZÖNJÜK!
error: Content is protected !!