A magánéletben már nem alkot egy párt az ország legeredményesebb sportduója, a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és ed­ző-férje, Shane Tusup. A karácsonyt is külön töltötték. Az Iron Lady családi körben, Baján, míg férje a szüleivel Budapesten ünnepelt.

A Bors megtudta, hogy Shane már a koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságra sem fejfájás miatt nem utazott ki, hanem mert összekülönböztek Katinkával.

Hirdetés

– A dániai viadal zárása gyanánt tartott bulin Katinkáék klubjának, az Iron Aquaticsnak az egyik versenyzője eléggé ittas állapotba került. Ott újságolta, hogy Hosszú és Shane összekapott, talán szakított is – mondta a Borsnak egy informátor. Az ügyben kerestük Földházi Dávidot, aki együtt készül Katkával, ám amikor meghallotta, miről akarunk vele beszélgetni, rögtön bontotta a vonalat.

KATINKA TETTE KI SHANE-T

Úgy tudjuk, az amerikai tréner tehetett valami olyat, amiért az Iron Lady kitette a szűrét. Információnkat erősíti Tusup Face­book-bejegyzése, melyben azt írja: „Senki sem módosíthat a tegnapon, de a holnapját még mindenki megváltoztathatja”. Később azt írta: „Eső nélkül semmi nem nő, tanulj hát az életed viharából”.

Ezzel voltaképp megerősítette azt az értesülésünket, miszerint a férfi nem mondott le nejéről, szeretné visszacsábítani magához. De vajon mivel bosszanthatta fel ennyire a kiváló úszót a párja? Vélhetően nem az agresszív viselkedésével, ugyanis az eddig is köztudott volt a rendkívül sikeres edzőről, hogy nem mindig tud uralkodni érzésein. Többször konfliktusba került más trénerekkel, bírókkal, sportolókkal, sőt nem egyszer hozta megalázó helyzetbe Katinkát is. Szóval ennél is súlyosabb bűnt kellett elkövetnie! Vajon mit tett? Félrelépett? Az biztos, minden kapcsolatot próbára tesz, ha a szerelmesek éveken át az év 365 napjából 365-öt együtt töltenek.

Hirdetés

AGGÓDNAK A TANÍTVÁNYOK

Katinka klubjánál, az Iron Aquaticsnél is észrevették, hogy nincs minden rendben a pár között.

– Hivatalosan nem mondtak nekünk semmit, de láthatóak a problémák. A tegnap reggeli edzést Shane Tusupnak kellett volna tartania, de nem jelent meg – mondta egy neve elhallgatását kérő szülő. – Szeretném, ha kibékülnének, és nem érne véget a közös munka, hiszen a gyermekeim rohamosan fejlődnek.

A SZÖVETSÉGNÉL KIVÁRNAK

A Magyar Úszószövetség elnöke, Wladár Sándor szintén hallott a történtekről, ám azt egyelôre nem kívánta kommentálni.

– A pletykákat hallottam, ám Katinkáék részéről nem történt hivatalos megerősítés, így nem kívánok nyilatkozni a témában – mondta la­punknak a szövetség elsô embere. Természetesen szerettük vol­na megkérdezni az érintetteket is, ám sem őket, sem sajtós munkatársaikat nem lehetett elérni.

bors

Facebook Hozzászólások
Shane Tusup nem adja fel: vissza akarja kapni Hosszú Katinkát! Mi vezethetett a szakításhoz?
error: Content is protected !!