Valóságos szexbomba lett Bau­kó Évából, aki egy fehérneműket gyár­tó cég fotózása miatt dobta le a textilt.

Hirdetés

“Egy fe­hér­­ne­mű­márka kért fel erre a fotózásra, és elvállaltam. Eléggé megviseltek a Havas-sztori miatt kapott kommentek, és tényleg nagyon rosszulesett né­hány ember megnyilvánulása, ezért rám fért már némi önbizalom-növelés” – magyarázza a Borsnak Éva, aki tudja, a fotók miatt ismét támadják majd.

“Biztos azt mondják majd, hogy Éva már megint meztelenkedik, és ő csodálkozik, hogy zaklatták, de én szeretem, ha fotóznak és ezért nyilván pénzt is kaptam, nem ingyen vállaltam el. Örülök, hogy végre jól érzem magam a bőrömben és ez meg is látszik rajtam” – folytatta Éva.

A reality-sztár úgy érzi, élete formájában van, pe­dig edzeni már több mint egy hónapja nem jutott el. A lapnak elárulta, lel­ki okok is hozzájárultak hi­bát­lan alak­jához.

Hirdetés

“Volt idén egy pár hónapos, sérült, se ve­le, se nélküle kapcsolatom, sajnos az is hozzásegített ehhez a formához. Nem csak a kapcsolat végén, hanem már a viszonyunk közben is sokat fogytam. De végül csak köszönetet mondhatok neki, mert sosem néztem ki ilyen jól” – mondta Éva, akit jövőre már a volán mögött is láthatunk, hiszen nemrégiben nekilátott a jogosítvány megszerzéséhez.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Baukó Éva csonttá fogyott, aztán levette a ruháit, mert jól megfizették érte: itt a bizonyíték
error: Content is protected !!