Lesifotósok figyelik a magyar fiú minden lépését. Zahorán Bertoldra azért kíváncsiak, mert  a 26 évvel idősebb, milliárdos Wendi Deng szerelme. A pár Sir Paul McCartney-val és családjával bulizott karácsonykor.

Mezőberényből egyenesen Hollywoodba vezetett a 23 éves Zahorán Bertold útja. A divatvilág legnagyobbjai – Giorgio Armani és Donatella Versace – is felfigyeltek már a jóvágású srácra, akinek 2014 óta szárnyal a modellkarrierje. Mostanra pedig a magánélete is komoly fordulatot vett, ugyanis több mint egy éve az amerikai milliárdos, Rupert Murdoch exfeleségével, a 49 éves Wendi Denggel alkot egy párt.

Hirdetés

A 49 éves asszony és a 23 éves Zahorán Bertold szerelme több mint egy éve töretlen © Instagram

Daily Mail a napokban egy luxusjachton kapta lencsevég­re a szerelmeseket, akik épp a Beatles legendás gitárosának, a 75 éves Sir Paul McCartney-nak és családjának társaságában buliztak a Karib-tengeren. A hí­rek szerint Bertold és Wendi már tavaly egymásra találtak, és cseppet sem zavarja őket a 26 év korkülönbség. Könnyen megtalálták a közös hangot, ugyanis míg Bertold modellkarrierje előtt kosárlabdázónak készült, addig Wendi mielőtt komoly üzletasszony és filmproducer lett, röplabdázott. Így a holly­woodi csillogás mellett a sport szeretete is közös pont a párnál, akik Naomi Campbell 2016-os születésnapi buliján tűntek fel először együtt.

A karácsonyt a Beatles-legenda hajóján töltötte © Profimedia-Reddot

A Daily Mail egészen Mezőberényig nyomozott a magyar fiú után, ahol mindenki emlékszik és büszke az egykor NB I-ben játszó tehetségre. A modell édesanyja – aki három évvel fiatalabb fia választottjánál – nem szeretett volna nyilatkozni a világsajtónak fia kapcsolatáról.

bors

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Bertold Mezőberényből felszedte az idősebb milliárdosnőt, aki megkopasztotta a sajtómogul férjét, most az egész világ találgatja, ki ez a kölyök
error: Content is protected !!