Hirdetés

23 éves korában végzetes betegségben meghat a vajdasági származású Karapándzsity Kristóf, aki még a 2013-as magyar X-Faktorban ismerhettünk meg!

Halálának hírét a Szabad Magyar Szó közölte, hozzátéve, hogy Kanizsa és környéke teljes gyászba borult, az elmúlt hetekben mindenki érte imádkozott.

Kristóf búcsúztatása december 23-án, 14 órakor volt  a magyarkanizsai Városi temetőben, de hamarosan egy koncert keretén belül is meg fognak rá emlékezni.

 
A vajdasági fiú annak idején nagyon meghatotta Tóth Gabit és Alföldi Róbertet az első tévés szereplésén (bár a döntőbe nem sikerült bejutnia), utóbbi egy hosszú Facebook-bejegyzésben meg is emlékezett róla.

Hirdetés

Emlékszem Rá, hogy mennyire szorongott, mennyire félt, mennyire élete legnagyobb pillanata volt – el sem hitte – , mikor ez a félénk, manószerű, szinte kamasz megjelent az X-Faktor válogatóján. 
Aztán énekelt… 
És mindannyian, ott a nagy pulpitusnál, csak néztük, és hallgattuk, és nagyon szerettük. 

Olyan emberséget, tehetséget, különlegességet, életszeretetet sugárzott magából, hogy soha nem fogom elfelejteni. Már csak azért sem, mert ez szöges ellentétben volt azzal, amit amúgy sugárzott magából. A szorongást, a kishitűséget, a keserűséget és valami nagy szomorúságot. 
Csodás kis lény volt. 
Aztán nem jutott a döntőbe, de akkor is megmaradt, mint minden igazi tehetség. 
A rá következő évben is kerestük, de nem jött többet. 
Pár napja Tóth Gabi felhívott, hogy baj van, nagyon beteg, és minden segítségre szükség van. 
Mondtam, küldje azonnal az adatokat. 
Nem küldte. 
Tegnap küldött egy sms-t, hogy Kristóf meghalt. 

 
Tudom, hogy pillanatokon belül Karácsony…. de a halál az sosem jön jókor. Főleg nem ennyire fiatalon. Á, de mondom, hogy a halál soha nem jön jókor…. 

De mégis: tudjuk, hogy volt ez a kis lény, aki bár nem hitt benne, mégis nyomot hagyott bennünk, akik találkoztak vele. 

Nyugodjon békében

Facebook Hozzászólások
Karácsony előtt elment a magyar X-faktor sztárja! Igazi megpróbáltatás ez a családnak
error: Content is protected !!