Először szólalt meg Hosszú Katinka és Shane Tusup. Eddig nem kommentálták a médiában házasságukról megjelent cikkeket. Elismerték, hogy kapcsolatuk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.Az, hogy pontosan mi lehet az oka, hogy válságba került házasságuk, egyelőre nem árulták el.

Hirdetés

Ezt írták szó szerint közösségi oldalaikra:

Kedves Szurkolók, Érdeklődők!

Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet.

Hirdetés

Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.

Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek.

Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések.

Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni.

Köszönettel,

Hosszú Katinka, Shane Tusup

Napok óta ettől hangos a magyar sajtó. Tény, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó mostanában külön utakon jár: a koppenhágai rövid pályás Eb és a karácsony után már a hétköznapjaikat sem együtt töltik.

Tusup munkába fojtja bánatát, edzést tart úszóklubjuk, az Iron Aquatics növendékeinek, és a közösségi médiában osztja meg bűnbánó üzeneteit.

blikk

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Megszólalt Katinka: elmondta, mi történt a kapcsolatukkal Shane-nel
error: Content is protected !!