Az RTL Klub A konyhafőnök című műsorának első évadában ismerhettük meg Kánya Kata színésznő és Wossala György világ- és Európa- bajnok vitorlázó 33 éves lányát, Wossala Rozinát.

 
A női séf a főzőshow következő évadában versenyzőből zsűritaggá nőtte ki magát, és mindeközben éttermet is nyitott a főváros szívében. De hiába a sok munka, sokan mégsem ismerik el képességeit, és csak azt a lányt látják benne, akinek a gazdag szülei mindent a feneke alá tettek.

Hirdetés

Nagyon szomorúnak találom, hogy Magyarországon nincs sok többgenerációs siker, nincsenek családi vagyonok. Itthon titkolni és szégyellni kell, ha valakinek elismertek a szülei, pedig szerintem ez igazán nagy büszkeség. Teljesen természetes dolognak tartom, hogyha az embernek van pénze, finanszírozza a gyermeke álmait. (…)
Igaz, rengeteget köszönhetek az édesapámnak, nem volt szerves része a gyerekkoromnak, és az étteremhez semmi köze.
Tisztelem, felnézek rá, példát mutatott a sikereivel, segített anyagilag is, de a karrierem más olyan embereknek köszönhetők, akik a mentoraimmá váltak, és hittek bennem

 
– mondta a Borsnak Wossala Rozina, aki hozzátette: tizenhat éves kora óta dolgozik, és ma is az éttermében kezdi a reggelét és szereti is ott befejezni a napját este.
Mindeközben egy 35 fős csapatot irányít. Sőt nemrég újabb üzleteket is beindított.
dobbenetes.com
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Wossala Rozina kifakadt, ezt már nem bírja tovább
error: Content is protected !!