Az egész világsajtó Baba Vanga 2018-as jóslataival foglakozik!

Baba Vanga egy bolgár asszonyság volt, aki 85 éves korában, 1996-ban elhunyt. De mielőtt eltávozott volna az élők sorából, még megjövendölt néhány dolgot, alaposan ráijesztve azokra, akik ezeket később megismerhetik, mert néhány dolog azóta bejött közülük. Az egyébként vak matróna állítólag beszélt a New York-i ikertornyok elpusztításáról ( acélmadarak fognak támadni az égből ), persze virágnyelven, eltalált egy cunamit, sőt, hogy egészen aktuálisak legyünk, még egy kalifátusról is beszélt Európában. Ez is az ISIS célja volt.

Hirdetés

De most jöjjenek a 2018-as jóslatai.

Egyrészt megmondta, hogy 2018-ra Kína válik a világ vezető hatalmává. Erről egész alapos kutatások is vannak, amik ezt a trendet megerősítik, így most ezen pont nem lepődünk meg. A balkán Nostredamusának másik jóslatól viszont kicsit meglepődtünk: azt mondta, hogy ezidőtájt alternatív energiaforrás áll majd az emberiség rendelkezésére egyenesen a Vénusz bolygóról. Vagyis űrutazás, egy újabb bolygómeglátogatása, micsoda kaland! Bár eléggé meglepődnénk, mert nem nagyon tudunk olyan tervekről, amik a Vénuszt céloznák meg, bár lesznek expedíciók amik megközelítik majd az említett bolygót :)

Egyébként 2028-ra világ méretű éhínséget, 2256-ra már működő Mars telepeket, és ami valamennyire megnyugtató ( készülhetünk rá, és van még 300 évünk ) a Föld teljesen lakhatatlanná válását, 2341-re jósolta.

Hirdetés

diabetika.hu

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Az egész világsajtó Baba Vanga 2018-as jóslataival foglakozik!
error: Content is protected !!