A közönség őrjöngött, de amikor Dolly színpadra lépett a Meghalok, hogyha rám nézel című Hungária-sláger közben egyszerre nem is tudták, mit hallanak.

Hirdetés

– Az est nagy csalódása Dolly volt, akinek információink szerint lázas betegsége miatt gyakorlatilag alig volt hangja. Dolly­ ennek ellenére vállalta a fellépést, amit sok rajongó bírált, de e nélkül nem történt volna meg, ami a koncertet szinte történelmivé tette – fogalmazott a dr. Fehér Zoltán, a Rockologia blog szerzője, de ekkor már a Dolly Rollosok című közösségi oldal zárt csoportjában is sokan vallották be, hogy csalódtak, és a csípős megjegyzések sem maradtak el.

– Most olvastam a hungáriás csoportban, hogy Dolly lázas beteg volt. Csak azért, hogy a gázsit megkapja, odalök egy ilyen förtelmet? – háborgott egy hölgy rajongó. – Megdöbbentően rossz volt – írta egy férfi. Persze, olyan is akadt, aki mielőbbi jobbulást kívánt az énekesnőnek. – Ha tényleg beteg volt, akkor ezt miért nem mondta be a mikrofonba? – tette fel a kérdést a csoport újabb tagja.

A Facebook-csoportban sokan kritizálták az énekesnő furcsa előadását

Hirdetés

Telefonon sikerült elérnünk egy rajongót, aki a Fenyő-ünnepen ott volt.

– Amikor Dolly­ „énekelni” kezdett, először arra gondoltunk, rossz lehet a hangosítás, de később már nem lehetett semmire fogni, mert a dalok szövegét is inkább mondta, mintsem énekelte. Sajnáltuk, mert nagyszerű koncert volt, de leginkább azon voltunk ledöbbenve, hogy ilyen betegen miért vállalta el – magyarázta a neve elhallgatását kérő néző.

Dolly cáfolta, hogy lázas beteg lett volna.

– Csak náthás voltam, és ez hallatszott is a beszédhangomon, de az énekléssel nem volt problémám. Egyszer sem ment el a hangom, és mindent úgy adtam elő, ahogy a próbák alatt is énekeltem, ráadásul nagyon jól éreztem magam. A közönség csodálatos volt – válaszolta megkeresésünkre az énekesnő. Fenyő Miklóst is kerestük, de lapzártáig nem tudtuk elérni.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Csak azért, hogy a gázsit megkapja, odalök egy ilyen förtelmet? – A közönség felháborodott Dolly tegnapi koncertjén. Vállalhatatlan volt
error: Content is protected !!