Hirdetés

Szívszorító üzenettel búcsúzott egyszem fiától Járominé Szabó Annamária, Járomi Bence (†17) édesanyja. A fiú december 23-án hajnalban tűnt el egy parti után a Tisza-parton.

Egész Szolnok a keresésére indult, még kutyás keresőket is küldtek, de hiába. Már csak a holttestét találták meg december 27-én a „százlábú híd” pillérénél. A fiú családja mély gyászban van, amit megnehezít, hogy sok idegen támadja őket.

– Sokan úgy mocskolják Bencét, hogy semmit sem tudnak róla – írta privát Facebook-oldalán a gyászoló édesanya. – A tiszavárkonyi iskolába járt. Aztán fizika-matek, majd matek-info fakultációs lett. Pesten akart továbbtanulni, azt is tudta, kikkel költözik össze egy albérletben. 8 évig vízilabdázott, ami – aki ismer sportolót, tudja – sokszor lemondással járt. Tavaly úgy döntött, nem folytatja tovább, de a sportot nem hagyta abba, kondizni kezdett. Egészségesen étkezett, alkoholt keveset ivott – fogalmazott az anya.

Hirdetés

– Most itt ülök a szobájában, és azon gondolkodom, mi értelme az életemnek tovább? Eddig neki éltünk: 18 éve gyűjtögetjük a pénzt, hogy egyetemre mehessen. 2 hónap múlva jár le a biztosítás, ami ezt megalapozta volna. A férjem a legjobb laptopot választotta számára. Mivel pecsétgyűrűt szeretett volna, a mamája arra gyűjtött, hogy a ballagásra megkaphassa. Házat vettünk, hogy legyen öröksége. Igen, mindent megadtunk neki. Valóban a család szeme-fénye volt. Igen, sokat veszekedtem vele, mert kamaszként próbált más utakat járni… és nem, már nem kaphatja meg az ajándékait. Az új mobilt, a hangszórót… Bence nagypapája naponta többször megkérdezi, hogy hazajött-e már a kisfiú?

A szülőknek a legjobban az fáj, hogy néhányan azt találgatják, Bence maga akart véget vetni életének.

– Nem, nem lett öngyilkos! Nem volt rá oka! Vidáman ment el aznap, és tervei voltak: 28-án egy internetes bajnokságon akart indulni. Megmondta, hogy ezen a napon senki se internetezhet, hogy ne zavarjanak be neki. Mindkettőnknek vett karácsonyra ajándékot, amit becsomagolt, és jól eldugott, hogy ne találjuk meg – mondta a Blikknek Annamária.

– Kérek mindenkit, hogy aki ezt a gyereket szeretné hibáztatni, ne tegye! Nem érdemli meg. Megvert az isten minket is, és ezzel a szörnyű halállal őt is. Nem tudom, hogyan tudunk így tovább gyerekek mellett dolgozni, gyerekekre, fiatalokra, családokra nézni. Azt mondják, évek múltán a fájdalom majd enyhül, de addig mi lesz? – mondta elfúló hangon az asszony.

Facebook Hozzászólások
Most itt ülök a szobájában, és azon gondolkodom, mi értelme az életemnek tovább? A Tiszába fulladt Bence édesanyjának szívszorító üzenete
error: Content is protected !!