Ren­ge­teg kér­désre nem kap­tunk még vá­laszt, a tra­gé­dia több rész­le­tét is ho­mály fedi…

Hirdetés

 

Negyven napja, november 20-án tűnt el Novozánszki Fanni, ám a rendőrség már emberölés megalapozott gyanújával nyomoz. Az egykori tévésztár, aki prostituáltként dolgozott, saját névvel és fotóival hirdette magát egy társkereső oldalon, sajtóhírek szerint az egyik kuncsaftja lehet a feltételezett gyilkosa.Az említett hirdetés már eltűnt, ám a  megszerezte: kiderül, hogy Fanni nem rejtette véka alá, ki is ő valójában. Eltűnésével és megölésével kapcsolatban a rendőrség letartóztatott egy férfit, aki beismerte, hogy vele volt az utolsó órákban, ám az esetleges emberölésről hallgat…

Sajtóhírek szerint a férfi elkábíthatta vagy megfojthatta Fannit, akinek a mozdulatlan testét egy bérelt autó csomagtartójába tette be a Marina-parti luxuslakópark egyik parkolójában. Ezt kamera is rögzítette, ám az ott dolgozó biztonsági őr semmit nem vett észre. Vajon miért?

Hirdetés

Fotó: Facebook

Az autóval Siófok felé, onnét pedig Dunaújvárosba hajtott, a GPS-adatok pedig egy Veszprém megyei erdős részt is megjelöltek, ám ott sem találtak semmi nyomot, ami a gyilkosságra vagy a holttest eltüntetésére utalt volna. Vajon hogy lehet?

Fotó: Sulyok László

Negyven napja nincs meg VV Fanni, a holtteste sem került elő, de egy ruhadarabot sem mosott partra a Duna vagy a Balaton. A  olvasói szerint valami nagyon nem stimmel a gyilkosság körül, Fanni családja sem szeretne beletörődni, hogy a 24 éves lány már nem él.

Mindeközben a gyanúsított előzetes letartóztatásátmeghosszabbították, így biztos, hogy forró nyomon van a rendőrség és hamarosan megdönthetetlen bizonyítékokkal állnak elő!

ripost

Facebook Hozzászólások
Valami nagy titok lehet a VV Fanni gyilkosság körül, hogy 40 napja hallgat a rendőrség
error: Content is protected !!