Mi­köz­ben a rend­ör­ség to­vábbra is gyil­kos­sági ügy­ben nyo­moz az el­tűnt Fanni kap­csán, egyre meg­döb­ben­tőbb tit­kok de­rül­nek ki a fi­a­tal lány­ról.

Hirdetés

Fannit november 20-a óta keresi hiába a rendőrség. A prostituáltként dolgozó lány ügyét már hetek óta gyilkossági ügyként kezelik, miközben a gyanúsított, egy korábban az MSZP színeiben induló politikus, előzetes letartóztatásban van. A férfi hallgat, de Fanni ismerősei egyre beszédesebbek. Egyikük most a ripostnak árulta el, hogy a fiatal lány milliós megtakarítással rendelkezett.

“Elegem van abból, hogy Fannit mindenhol csak prostituáltként emlegetik, miközben ez csak a munkája volt, ahogyan nekem is. Ő egy céltudatos, megfontolt lány volt, aki tudta, mit és miért tesz.

Hirdetés

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ki akart szállni, ezért is ment a tévébe.

Azt remélte, hogy kaphat valami rendes munkát, ha ismert lesz, de nem így lett. Ezért tért vissza…!”

– kezdte a Fannit jól ismerő lány, aki szintén a Marina Parton bérelt lakásban fogadja a kuncsaftokat, így ismeri a kereseti viszonyokat.

“Fanni olyan lány volt, aki mindenkinek szívesen segített, akár egy jó szóval, akár pénzzel, ha arról volt szó. Szerette a szép dolgokat és nem is sajnálta rájuk a lóvét, de tudott spórolni is. Rengeteg pénzt keresett, hiszen az ismertsége jól jött ebben az iparban. Az ő helyzetében egy óráért harmincezret is elkérhetett, és akkor még nem beszéltünk az extrákról. Milliókat tett félre egy jobb életre, és remélem, hogy mégsem az történt vele, amit mondanak, csak egyszerűen kiszállt és valahol külföldön kezdett új életet”

– mondta szomorúan Fanni ismerőse, aki szerint egy átlagos “munkanapon” akár 4 férfi is megfordulhatott az egykori villalakónál, így könnyen ki lehet számolni, hogy extrák nélkül is napi 120 ezer forintot kereshetett.

ripost

Facebook Hozzászólások
Nagyon sok pénze volt Novodomszky Fanninak! Teljesen más lány volt, mint gondolnák
error: Content is protected !!