A világ legszebb kislányából fiú – íme Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének átalakulása!

Már születése előtt találgatták számítógépes szimulációk segítségével, vajon hogy fog kinézni a világ kegszebb párosának angyal arcú kislánya. Shiloh-ról azonban hamar kiderült mással hívja fel magára inkább közfigyelmet…

Hirdetés

Bár kislánynak született, ő valójában fiúként érzi magát jól a bőrében: és már nemcsak a ruhái fiúsak, hanem a 11 éves gyerek is egyre inkább úgy viselkedik, jár, mintha kisfiú lenne. A transzneműség újabb esete, vagy durva félrenevelés áldozata?

Nagyon ritka, hogy egy gyerek már egész kiskorától kezdve kinyilvánítsa, hogy milyen szeretne lenni, de a most 11 éves, Namíbiában született Shiloh régóta egyértelműen inkább fiú szeretne lenni, mint lány. Képeken mutatjuk, hogyan lett a tündéri, szőke angyalkából egy nagyon helyes kisfiú.

Szerencsére szülei és a média is jól viseli az átalakulást, és nem nevezik torzszülöttnek, mint mondjuk egy évszázada tették volna.

Hirdetés

A szülők ritkán beszélnek Shiloh átváltozásáról, bár Brad Pitt 2008-ban még azt is elmondta Oprah Winfrey műsorában, hogy lányuk azt szereti, ha John-nak nevezik.

2010-ben Angelina Jolie hozta szóba Shiloh-t, elmondva, hogy semmiféle problémát nem jelent neki, hogy lánya fiúsan öltözik, és úgy is viselkedik, sőt, fiú szeretne lenni.

Szerinted jól van ez így, hiszen ha így érzi jól magát miért erőltessenek rá mást, vagy a szülőknek keményebben kellene fogniuk?

Forrás: vilaghalo.info

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A világ legszebb kislányából fiú – íme Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének átalakulása!
error: Content is protected !!