A 76 éves tánc­mű­vésznő imádja az ünnep han­gu­la­tát, ezért min­den évben már jó előre ka­rá­cso­nyi díszbe öl­töz­teti ott­ho­nát. Ilo­ná­nak egyet­len élő ro­kona sin­csen, ba­rá­tai je­len­tik szá­mára a csa­lá­dot. Ami­kor azon­ban kö­rül­ve­szik a gyö­nyö­rűen fel­dí­szí­tett ka­rá­csony­fák, úgy érzi, el­hunyt sze­ret­tei is vele van­nak.

Hirdetés

 

Ilona már ősszel megkezdi a készülődést az ünnepre. Hatalmas munka, mire feldíszíti az óriási házát, de a művésznő nem ismeri a fáradtságot. Idén is precízen, szorgalmasan, hosszú hetek kitartó munkájának köszönhetően igazi karácsonyi kastéllyá változtatta otthonát.

“Mire beköszönt a december, én már mindennel készen vagyok. Lecipeltem a legfelső emeletről az összes díszt, a műfenyőket, a betlehemet, és a többi kiegészítőt. Mindennek megvan a pontos helye, minden évben igyekszem ugyanúgy berendezni a házat…” – mondta a a 76 éves művésznő, akinek otthona varázslatosan néz ki idén is…

(Fotó: Ripost)
ripost
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Medveczky Ilona egyedül töltötte az ünnepeket, de elképesztő karácsonyi kastélyt készített magának több hét alatt, elámultunk!
error: Content is protected !!