Éves horoszkóp 2018: szerelem

Ikrek
(május 21.–június 21.)

Hirdetés

Ha új kolléga jön a céghez, vonzalmat érezhet iránta. Munkatársa vagy egyik üzletfele, akivel az ágyban köt ki, örömmel teszi rendbe a könyvelését. Mivel szeretője lenyúlhatja a közös bankszámlát, visszautasíthatja szexuális közeledését. Igyekezzen szigorú ellenőrzés alatt tartani a pénzügyeit! Ám ha a társa pénzt ad olyan célra, ami kifejezetten az ön kívánsága, ne felejtse el ezt hálás jó­érzéssel megemlíteni. November 8. után vesse bele magát az ismerkedésbe, de ne halásszon mások felségvizein, senkit se akarjon lecsapni mások kezéről! Viszont biztosan nem hitte volna, hogy éppen a szeretet ünnepén álom­esküvőre kerülhet sor.

Rák
(június 22.–július 22.)

Mivel biztonságra és gyermekre vágyik, éppen ez indítja hagyománytisztelő, karrierista, de kissé érzelemszegény párját arra, hogy megkérje a kezét. A szex terén nem ismernek tabukat, de kedvese féltékenysége vagy gyanakvása miatt ön időnként rendőri felügyelet alatt érzi magát. Ha megvizsgálja saját szerepét hatalmi csatározásaik fenntartásában, világosabban fogja látni, hogyan változtathatna rajtuk. De eszébe se jusson tehermentesíteni a társát, hogy az egészen a karrierjének szentelhesse magát. Szingliként óvakodjon attól, hogy ismét olyan kapcsolatba keveredjen valakivel, aki munkájának megszállottja, aki nem az érzelmi beteljesülést kínálja!

Hirdetés

Oroszlán
(július 23.–augusztus 23.)

Az évkezdet időszakában rekordgyanús ágyjelenetek, intenzív kapcsolat várja. Ha a párja kalandos vakációt tervez január vége és március közepe között, akkor ő az ideális útitárs. Idén összebútorozhat a kedvesével, de ha meg akarja tartani a párját, legyen szexi a hálószobában. Május közepétől november elejéig ugyanis, ha a dolgok rosszra fordulnak otthon, élete párja szembetalálhatja magát valakivel a munkahelyén, aki könnyen kapható. November 8. után dolgozzon azon, hogy az ellenkező nem képviselői megforduljanak ön után, visszaszorítsa a taposómalom időszakát, és ugyanolyan izgalmas személyiség legyen, mint kapcsolatuk elején.

Szűz
(augusztus 24.–szeptember 23.)

Talán már az év elején hivatalosan eljegyzi magát jó partinak ígérkező kedvesével, aki ráadásul egy hatalmas vagyon örököse. Időnként viszont gondoskodjon róla, hogy partnere ne rugaszkodjon el túlságosan a valóságtól! Becsülje meg, hogy időnként áldozatot hoz a kapcsolatukért. Februárban arra ügyeljen, hogy munkahelyi kapcsolata ne szolgáljon táplálékul a kollégák pletykáinak. Az ágyban és az asztalnál idén tökéletes az összhang, és képesek lehetnek megadni egymásnak azt a biztonságot, amire vágynak. Viszont egy megbízható munkamániás partnert elő kell csalogatnia a csigaházából, hogy a szex és a szerelem virágba boruljon önök között.

Mérleg
(szeptember 24.–október 23.)

Miközben igyekszik minél több pénzt keresni a családnak, és fuldoklik az otthoni rideg légkörben, partnere a saját életét éli. Ha az otthon ellátása az ön terhe, amit kizsákmányoló kötelezettségnek érez, akkor követelje meg a társától az igazságosabb munkamegosztást! Még keresi őt? Május közepétől szinte egy fél éven keresztül randevúzgatnak, de kedvese mással is jár, mint ahogy ön is. Egyelőre egyikük sem akarja elkötelezni magát. Nagy műsort rendeznek ugyan az ágyban, de ez nem szerelem, hanem párbaj. A Mérlegek életében az ősz a szerelem nagy ünnepe, talán még az sem kizárt, hogy előkészület a házasságra vagy az összeköltözésre.

Skorpió
(október 24.–november 22.)

Ha szereti a párját, előbb vagy utóbb be kell vallania az érzéseit, és erre jobb időpontot nem is választhatna, mint a szilveszter éjszakát. Mivel 2018-ban árad önből az intuíció és az érzékiség, nincs olyan éjszaka, hogy ne nyögdécselne a kéjtől kedvese mellett, akinek a hűsége az érzelmi igényeit is kielégíti. Pár nélkül? Egészen biztos, hogy néhány vadabb kaland után megleli a lelki társát. Ezzel az érzékeny partnerrel olyan szoros érzelmi és fizikai kapcsolatba kerülhet, hogy az már szinte spirituális élmény. Május közepén, augusztus elején és szeptember második felében viszont nem sétálhat ki a házasságából, ameddig a társa azt nem mondja, hogy elmehet.

Nyilas
(november 23.–december 21.)

Az új évben nem minden alakul úgy, ahogyan eltervezi, valószínű, hogy gyakran eszik csokit vagy borozgat otthon azon siránkozva, hogy családja áldozatnak tekinti. Titkos szeretője az év első napjaiban lepedőakrobataként beválhat, de túlságosan domináns fellépése félelmet kelthet önben. A május közepét követő hónapokban járjon el a párjával focimeccsekre, konditerembe, s megnő az ázsiója. Mivel a november 8-át követő időszakban képes lesz végre újra az élet napos oldalán landolni, az év végén tökéletes a harmónia. Decemberben viszont szembe kell néznie a sorsával: amikor eljön a karácsony, azzal a társsal lesz, akivel le fogja élni az életét.

Bak
(december 22.–január 20.)

Ha azzal tölti az évbúcsúztatót és az évkezdést, akit legjobban szeret, a 2018-as év új kezdetet új lehetőségeket jelent. Ha barátai vagy rokonai erről nem akarnak tudomást venni, hát rá kell ébresztenie őket. Bár egyik barátja szenvedélye megijesztheti az első pillanatokban, de az ágyban elámítja. Az ágyban az év derekán hatalmas izzás, de partnerét halálra bosszanthatja az ön túlhajtott törekvése a biztonságra. Ebben az időszakban ön hozza a pénzt, kedvese pedig a szexuális fantáziát. Egy nyári éjszakán az ágyában köt ki az a személy, akit olyan régóta üldöz. Az ágyban nem léteznek tabuk, és ha kerülik a hatalmi harcokat, a kapcsolat működőképes lehet.

Vízöntő
(január 21.–február 19.)

Ha valaki az utóbbi napokban elhagyta, vagy borzalmasan bánt önnel, csalódását ki kell beszélnie a barátainak. Ki kell adnia magából a bűntudattal vagy bosszúval terhes érzelmeket. Egyenlíteni viszont azzal tud csak, ha január második felében vagy februárban befizet egy kellemes hétvégét valahol. Gyakran érzi magát kalandornak, de a legnagyobb kaland önnek a házasság lenne. Korát megelőző ötleteivel gyorsan változtatja meg a világot maga körül. Idén még az is megeshet, hogy főnöke vagy egyik támogatója eszköznek tekinti a munkahelyi hatalmi játszmában. Az irodai szex veszélyeztetheti nehezen kiví­vott pozícióját.

Halak
(február 20­.–március 20.)

Ha társaságban vagy külföldön köszönti az újévet, akkor talán még arra is lesz alkalma, hogy megkeresse azt a potenciális partnert, akit éjfélkor megcsókolhat. A sors elintézi, hogy az „igazi” karjában találja magát az éjszaka végén. Az év elején kedvére villoghat a társával, utazásra invitálhatja hitvesét, vagy elfogadja hódolója házassági ajánlatát. Egyik barátja biztonságot sugárzó lénye jól illik az ön álmodozó egyéniségéhez, de felejtse el őt, ha érzelmesebb partnerre vágyik. Az év derekán egy Vízöntő vagy Bika felturbózza a libidóját, ám a randevún hajba kapnak. Az év végén kiderülhet, hogy partnere szavai vajon olyan ígéretek-e, amelyeket megtart.

Kos
(március 21.–április 20.)

Mivel a szerencsét és bőséget jelző Jupiter november 8-ig horoszkópjának a szexet és a társ vagyoni helyzetét uraló Skorpióban halad, megtalálja a szexuális beteljesedés receptjét, és olyan társ mellett köthet ki, akitől hasznot remélhet. 2018-ban a férfiak azért vonzódnak valakihez, hogy szexet kapjanak, a nők pedig azért nyújtanak szexet, hogy szakmai előnyre tegyenek szert. Mivel az Uránusz is a május közepétől november elejéig terjedő időszakot kivéve az Kos jegyében jár, könnyen rákattan az önre váró állandó pezsgésre. A karriere viszont ne foglalja el annyira, hogy elnyomja a gátlástalan örömhajhászt. Ha az év végén külföldön tanul vagy vállal munkát, újraismerkedhet egy régi évfolyamtárssal, és kiderül, hogy tök jól elvannak így felnőtten is.

Bika
(április 21.–május 20.)

Ha hinni lehet a csillagoknak, idén mindenki párra lel. 2018-nál egyszerűen nincs alkalmasabb év ebben az évtizedben házasságkötés szempontjából. Idén a pénz olyan nagy úr, hogy befolyásolhatja párválasztását. Ha még nem talált rá a nagy őre, ak­kor egy jómódú partner révén nagy lehetőség üthet be, ha viszont házasságban él, élete párja révén kerülhet luxuskörülmények közé. Ám rögtön az év első napjaiban lehetetlen helyzet jöhet létre, ha képtelen uralkodni birtoklási vágyán. Egyik üzletfele vagy élete párja erotikus kísérletei, szado-mazo játszadozásai felizgatják, de sajnos csúnya féltékenységi jeleneteket is el kell viselnie.

bors

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A Kos pénzért “csinálja”, a Bika férjhez megy! A 2018-as szerelmi horoszkóp megdöbbentő dolgokat hoz
error: Content is protected !!