Sokan tudják: a lassan tíz éve eltávozott, tragikus sorsú tévés, riporter, Albert Györgyi szerette el Jakupcsek Gabriella első férjét, Máté Gábort, ezért lett vége a színész házasságának. Jakupcsek több mint húsz évig hordozta magában a fájdalmat, nem beszélt erről senkinek, mert annyira fájt neki. Lovász Laci­nak azonban kendőzetlen őszinteséggel tárta ki érzéseit arról, hogyan tu­dott felállni élete nagy csalódása után, két gyerekkel egyedül.

Hirdetés

 

– Engem olyan mélyen bántott meg a nőiségemben harminc­évesen, hogy úgy döntöttem, három hónap alatt el is válok – kezdte a Viasat3 Lakástalkshow kanapéján ülve, utalva arra, hogy első férje megcsalta őt Albert Györgyivel.

Hirdetés

– Az egy komoly, ösztönös döntés volt. Mi nagyon szabadon éltünk. Soha nem beszéltem erről a kapcsolatról, tíz évig a válóok nevét sem mondtam ki, most pedig már azért nem, mert nincs az élők sorában. Én soha meg nem szólaltam ebben a történetben, mert nagyon óvtam az életünket, és mert épp elég volt, ahogy az a harmadik ember ezt tálalta. Nagyon nehezen viseltük. Borzalmas, mit éltünk át emiatt – vallotta be meghökkentően őszintén Jakupcsek, akit próbáltunk elérni telefonon, hogy megkérdezzük tőle, mi volt az oka annak, hogy most visszaemlékezett a múltra, de nem értük el. A történet másik főszereplő­jét, a Katona József Színház igazgatóját, Máté Gábort sem értük utol.

– Nem szoktuk a vendégekkel egyeztetni a beszélgetés tartalmát. Felkészülök nyilván minden adásra, nagyjából összerakom a fejemben, hogy engem, mint embert, mi érdekel a partnerrel kapcsolatban, de a helyszínen gyakran máshogy történik minden. Gabi szemében azt láttam, hogy ott, abban a pillanatban döntött arról, hogy ezt elmondja – mondta el a Borsnak Lovász.

ALBERT GYÖRGYI ELMONDTA

A Miért pont ők? című könyvében Albert Györgyi nem kímélve senkit beszélt Máté Gáborral való kapcsolatáról és arról, hogyan szakította őt el a családjától. Györgyi több interjúban elárulta azt is, tette miatt nem volt lelkiismeret-furdalása. Sőt még arról is részletesen beszámolt, hogy házasságuk öt éve alatt összesen hétszer volt abortusza, mivel Máté kijelentette: Jakupcsektől született két gyer­meke után semmiképp nem akar több gyermeket.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Jakupcsek 24 év után először beszélt arról, hogy kiborult, amikor volt férje, Máté Gábor beleszeretett Albert Györgyibe
error: Content is protected !!