Hosszú évek óta folytatódó családi vita nemrégiben új fejezethez érkezett. Idővel sem enyhül a feszültség Pécsi Ildikó és volt menye Pártos Csilla, illetve volt férje Szűcs Csaba között. Évek óta több szinten is háborúznak, pereskednek. Mint ahogy azt már megírtuk, a válás után sem akar kiköltözni a jógaoktatóként dolgozó színésznő egykori anyósa nevére került ingatlanból és a gyerektartás elmaradt összegét is követeli az apától vagy a nagymamától.

Hirdetés

A bíróság már meghallgatta a már 19 éves fiú unokát is, akit Pécsi 5 éve nem látott és azt mesélte legutóbb, hogy talán már meg sem ismerné őt, annyit változhatott ez idő alatt a fiatalember.

Még három per van folyamatban. A vagyonmegosztási perben hamarosan másodfokon fog dönteni a bíróság, hogy Pártosnak el kell-e hagynia azt az ingatlant, amiben együtt éltek a házasságuk alatt fia édesapjával. Csilla elmesélte egy ismerősének, nagyon megtörve, hogy ő miért nem akarja elhagyni ezt az ingatlant. Kiderült, hogy érzelmileg is nagyon kötődik ehhez a házhoz. Sok emlék fűzi ide és ide hozta haza kisfiát, mikor megszületett. Ugyan, azóta eltelt 19 év és információink szerint a nagyfiú már nem is lakik állandóan édesanyjával, de ő akkor sem akar innen kiköltözni. Nehéz időszak vár mindenkire, mire végleg megoldódhat ez a probléma.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

A teljes igazság: ezért nem adja a házat oda Pártos Csilla
error: Content is protected !!