Délelőtt leküldtem a kislányomat az alattunk lévő kisboltba, pár perc múlva sírva rohant haza! Borzadalom ami történt…Vigyázzon mindenki! Terjesszétek! 

Hirdetés

A kép illusztráció

Egy édesanya osztotta meg az alábbi történetet közösségi oldalán!

Sziasztok! Megpróbálom leírni azt a traumát, ami a mai napon történt meg velünk, noha még mindig a hatása alatt vagyok! Helyszín: X. kerület, Kőbánya! A karácsonyi ebédet készítettem otthon, az egész család által nagyon kedvelt töltött káposztát, amikor észrevettem, hogy elfogyott a pirospaprika meg a liszt, így nem tudom elkészíteni neki a rántást. Szóltam a kislányomnak, hogy gyors ugorjon már le az alattunk lévő kisboltba.

Mi az 5. emeleten lakunk, így beletelt egy kis időbe, mire megjárta. Amikor végre visszaért, sírva rohant hozzám! Nagyon megijedtem, hogy mi történhetett ami ennyire felzaklatta. Kérdezem tőle, mi a baj, mi történt?

– A bácsi a boltban hozzám ért tudod anyu ott lent!

– Tessék? – Kérdeztem vissza ledöbbenve?

– Tudod ki volt az?

– Nem tudom, eddig soha nem láttam a bácsit.

Eldobtam mindent ami a kezemben volt éppen és azonnal rohantam le a boltba hátha az eladó többet tud mondani. Belépve az üzlet ajtaján már szegeztem is neki a kérdést, de nem értette miről beszélek, ezért gyors elmondtam neki a történetet, hogy mit élt át a kislányom pár perccel korábban. Erre közölte velem, Ő semmit nem vett észre ebből az egészből, közben ugyanolyan meglepődött arcot vágott mint én. Azonnal visszanéztük a biztonsági kamera felvételét, de persze semmit nem látni a férfiből, mert az egyik árusor kitakarta.

Így csak a kislányom elmondására tudok hagyatkozni, aki így írta le a tettest:

50 év körüli alacsony férfi ápolatlan, hosszú őszes szakállal, hosszú hajjal, barna bélelt téli kabátban. Nagyon szeretnék vele találkozni, hogy elszámoltassam tettével! A  férjemnek is lenne egy-két ötlete, hogy mit tenne vele ha összefutna vele, de ezt inkább nem mondom.

magyarokrol.com

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Délelőtt leküldtem a kislányomat az alattunk lévő kisboltba, pár perc múlva sírva rohant haza! Borzadalom ami történt…Vigyázzon mindenki! Terjesszétek! 
error: Content is protected !!