Az is­mert ze­nész két éve há­rom­mil­lió fo­rin­tot kol­dult össze a kö­zös­ségi ol­da­lon, most újra pró­bál­ko­zott és megint si­ke­rült neki.

Hirdetés

 

Az egykor jobb napokat látott zenész két éve húzott lapot 19-re először és be is jött neki a dolog, hiszen a netes kéregetős bulija 3 és félmillió forintot hozott a konyhájára. Sickratman akkor nem csak rengeteg pénzt, de sok kritikát is kapott, és ígérte: visszaforgatja karrierjébe a kapott összeget.

Nos, a szakmai áttörés elmaradt és a családját is elvesztette, mert nem tudták neki megbocsájtani a kéregetést. Ez a zenész legújabb kéregetési akciója során derült ki, ugyanis éppen arra a tényre hivatkozva fordult újra követőihez, hogy el kellett költöznie korábbi otthonából és egy nyaralóban húzza meg magát.

Hirdetés

Az új kör azonban nem lett olyan sikeres mint az első. Sickratman beszámolója szerint valamivel kevesebb, mint 300 ezer forint landolt a számláján. A zenész ugyanebben a beszámolóban részletesen elmagyarázza, miért érzi úgy, hogy rendben van a pénzkereset ezen módja…

Szerinted jól van ez így?

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ennyit utaltak a karácsony előtt kolduló magyar zenésznek
error: Content is protected !!