Hosszú Katinka edző-férje, Shane Tusup nem akarja elfogadni, hogy zátonyra futott a házassága a sikeres úszónővel. Amióta kiderült a szakításuk – a háromszoros olimpiai bajnok úszónő maga ismerte ezt el –, bocsánatkérő üzenetekkel bombázza nejét a közösségi oldalán. Mintha most döbbenne rá, milyen kincset is veszíthet el.

Hirdetés

Katinka azonban egyelőre hajthatatlannak tűnik, ugyanis habár korábban rendszeresen posztolt a neten, újabban mély hallgatásba burkolózik. Egyetlen „kódolt” sorra sem reagál. Sőt, a Bors úgy tudja, egészen a világ másik felére, Miamiba utazott, hogy elmeneküljön a problémák elől, s azt sem tudni, mikor tér haza vagy áll újra edzésbe.

A rajongóik persze töretlenül bíznak benne, hogy kibékülnek, s most meg is csillant előttük egy kis reménysugár. Shane ugyanis tegnap már sokkal optimistább poszttal jelentkezett. „Ez egy jó hét arra, hogy jó hetünk legyen” – írta közösségi oldalán az amerikai tréner, aki az újévet eddig külön töltötte kedvesétől. Ezt az üzenetet pedig egyesek úgy értelmezik, hogy lassan célba érnek a kedves szavak.

Kettejük válsága egyébként a hazai sport ünnepének, a január 11-i Év Sportolója Gálának a hangulatára is rányomhatja a bélyegét, ahol minden bizonnyal esélyesek az Év női sportolója, illetve az Év edzője címre. Kérdés ugyanis, hogy ezek után tiszteletüket teszik-e személyesen a díjátadón.

Hirdetés

bors

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hosszú Katinka elmenekült! Hallani sem akar férjéről
error: Content is protected !!