Szeretnél elköltözni de nincs pénzed arra, hogy messzire költözz? A Bored Panda szerint itt a megoldás! A svájci település Albinen gyönyörű helyen, a hegyek között fekszik és pénzt ad azoknak, akik odaköltöznek.

Hirdetés

A helyi polgármester Beat Jost szerint a jelenlegi lakosság csupán 240 fő, sok fiatal költözött el innen. Kitalált viszont egy zseniális dolgot: ha egy személy odaköltözik, akkor 7, 5 millió forintot kap, egy gyermek után pedig 3 millió forint jár. Tehát ha egy család két gyermekkel odaköltözik, összesen 21 millió forintot kapnak – csak két feltételt kell teljesíteniük.
Mivel a település fiatalabb személyeket keres, az oda költöző nem lehet 45 évesnél idősebb.
Beat Jost azt mondja, a faluban csak 7 gyermek van, ezért az iskolát lehet, hogy be kell zárni. A környező településekről gyűjtenek még gyermekeket az oktatáshoz. A polgármester úgy akarja megoldani ezt a problémát, hogy az emberek jövőjébe fekteti a pénzt.
A másik feltétel pedig az, hogy az a család, aki odaköltözik, 60 millió forintot fektessen be a városba. Mindegy, hogy ezért az összegért házat vagy lakást vesz, vagy üzletet nyit.

Ez azt jelenti, hogy a befektetett összeg azért csökken azzal, hogy pénzt is kap az oda költöző család.
Talán már csomagolsz is és megvetted a repülőjegyet?
Esetleg Te ismersz valakit, akinek tetszene ez az ajánlat? Ha igen, Kérjük oszd meg vele ezt a cikket!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Nem vicc! Ez a svájci falu 21 millió forintot ad ha oda költözöl – csak ezt a 2 feltételt kell teljesítened:
error: Content is protected !!