Szív­szo­rító tör­té­ne­tet osz­tott meg a Ri­post­tal egy 25 éves bu­da­pesti nő: el­ve­szí­tett csa­lád­ját akarta fel­ku­tatni, hogy a ka­rá­csonyt együtt tölt­sék. So­mo­gyi He­léna most, fel­nőtt ko­rá­ban tudta meg, kik­től szár­ma­zik, miért ju­tott neki árva sors, és az is ki­de­rült, hogy van­nak test­vé­rei.

Hirdetés

Felsorolni is nehéz, hány helyen nevelkedett Somogyi Heléna. Először csecsemőotthonba, majd a nagynénjéhez, ezután pedig intézetbe került, és onnan egyik nevelőszülőtől a másikig hányódott. A nagynénjétől azért került el, mert az édesanyja elhozta tőle, aztán egy kocsma előtt hagyta, de nem a nagynénje találta meg, így állami gondozásba vették.Heléna azért kezdte el felkutatni a családját, hogy választ kapjon a kérdéseire. Amit eddig megtudott, abban nem sok öröme van. Emlékei kiskorából hiányosak, feltehetően az átélt traumák miatt, és gyerekkora óta hullik a haja.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

“Anyám nem foglalkozott velem. Kiskoromban a szeméttelepről etetett, ami miatt több fertőzést is kaptam, rengetegszer voltam kórházban, a hajhullásomnak ez lehet az oka..A nagynéném vett magához, ő nevelt 2-3 éves koromig.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Mint megtudtam, egyszer édesanyám eladott pár üveg piáért egy idős házaspárnak, 10-15 ezer forintot kapott értem, alkoholra költötte. Mindig is ivott, kicsapongó életet élt, ennek ellenére szeretnék vele találkozni, a testvéreimmel együtt

– osztotta meg történetét a lány.

Hirdetés

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Anyám eladott pár üveg italért, egy 25 éves magyar lány szívszorító vallomása
error: Content is protected !!