Vannak önző és kevésbé önző emberek. Van, akinek az okoz örömet, hogy másoknak segít, a másik inkább elveszi a segítséget. Van 3 csillagjegy, akire nagyon lehet számítani, te köztük vagy?

Hirdetés

 

Szűz

A Szűz jegyben születettek a legkészségesebb emberek. Szeretnek másoknak segíteni, nagyon nehezen mondanak nemet, ha valaki megkéri őket valamire. Munkaerőként is nagyszerűek, amit rájuk bíz a főnök, azt a lehető legjobban és leggyorsabban megcsinálják. De magánéletben is szívesen vállalják, hogy mások jó értelemben vett szolgálatát végezzék. Vigyázniuk is kell, hogy seose használják ki őket.

Hirdetés

 

Rák

A Rák az anyaság, a gondoskodás jegye. A Rákok kerülik a konfliktust, szeretnek jóban lenni másokkal, és igazán nem áll tőlük távol, hogy sokat dolgozzanak. Néha túl sokat is. A Rák boldog, ha segíthet, másoknak örömet okozhat. Viszont érzékeny, ezért nem szabad túlterhelnie magát, mert nagyon kimerülhet.

 

Mérleg

Bár a Mérleg nem annyira szorgalmas, mint a két előbb említett jegy, de nagyon szereti, ha az emberek kiegyensúlyozottak és boldogok körülötte, ezért, ha a Mérleget megkérik valamire, azt szívesen teljesíti. Kapcsolatában különösen igyekszik a másik kedvére tenni, ezt a tulajdonságát ki is használhatják.

 

A legönzőbbek
Kos, Nyilas, Bika, Bak. Ezek a jegyek csak akkor vállalnak valamit, ha nekik is jót jelent az a dolog, nagyon meggondolják, kinek segítenek.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez a 3 legrendesebb csillagjegy! Te benne vagy?
error: Content is protected !!