Győ­zike ér­tet­le­nül áll a hi­va­tal el­já­rása előtt. Hiába dön­tött a Kúria, a csa­lád még egy fil­lért sem lá­tott a fog­lalt va­gyon­ból.

Hirdetés

Bár a Kúria döntése egyértelmű, Gáspár Győző mégsem költhet a lányától lefoglalt 220 milliós vagyonból. Azt ugyanis a NAV még nem adta vissza a tulajdonosnak. Győzike ügyvédje már több dörgedelmes hangvételű levélben figyelmeztette a hatóságot a teendőjére, de válaszra sem méltatják, miközben a Nógrád Megyei Főügyészség már többször is felszólította az illetékes szervet a jogos kérelem elbírálására.

“Minket, kérem, itt szándékosan szívatnak! Már karácsony előtt vissza kellett volna adniuk Evelin pénzét és az ékszereket is, de a fülük botját sem mozdítják.

Eközben mi az édesapámtól kapott kölcsönökből élünk.

Felnőtt ember vagyok, két gyerekkel, és óriási szégyen számomra, hogy alamizsnából kell tengődjek, miközben a NAV-ot nem érdekli, hogy nem lehetne náluk az a rengeteg pénz” – fakadt ki Győzike.

Hirdetés

“Állítólag a folyamatban lévő ügyek és egy korábbi elmaradás miatt tartják bent a pénz egy részét, amit tulajdonképpen nem értek, hiszen a lányom nem részese semmilyen eljárásnak.De még ha ezt tudomásul is veszem, a pénz, amit visszatartanak, a többszöröse annak, mint amennyit követelnek rajtam ilyen-olyan jogcímen”

– magyarázta a roma showman.

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez megalázó: Győzike alamizsnából tengeti napjait, kilátástalan a helyzete
error: Content is protected !!