Havas Henrik Kálmán Olga interjújában és a Story magazinban is azt állította, soha nem zaklatott senkit. Szerinte politikai okból lejárató kampányt indítottak ellene, mert könyvet mert írni Vona Gábor, Jobbik-elnökről.

Hirdetés

„Azt, ami velem történt, a szakmában úgy hívják, karaktergyilkosság” – mondja Havas Henrik. Szerinte politikai okból támadják őt. „A lányom elsírta magát az első cikk után” – mondta Havas a Story-nak. Korábban azt nyilatkozta, lánya kérésére fog mindenkit beperelni, aki zaklatással vádolta.

Havas állítja, Baukó és Molnár is pénzt kapott ezekért a vádaskodó nyilatkozatokért, azt is tudja, kinek a fejéből pattant ki a kampány terve. Miután a Storyban Baukóról megismételte a korábban elmondottakat, a másik egykori villalakóra tért rá. „Molnár Anikó más tészta, persze, nála is a pénz játssza a főszerepet, de remélem, megkérték az áramat. Mindkettőjüket, ha nem is áldozatnak, statisztának tartom, de számomra Anikó nagy csalódás” – mondta a Tanár úr, aki szerint „ez Anikó részéről csúnya árulás”, hiszen ő megtartotta és a jövőben is megtartja a nő kényes titkait. „Ha tüzes fogóval tépnék ki a nyelvem, akkor is állnám a szavam. Szóval ez Anikó részéről csúnya árulás!” – fogalmazott.

Havas elmondta, miért küldött vibrátort Molnár Anikónak. „Egy délután magányos volt, picit ivott is, és azzal hívott fel, hogy nagyon egyedül van, társra van szüksége. Adtam pénzt a sofőrömnek, és magam helyett elküldtem azt a vibrátort. Hogy megszolgálta-e az árát, azt nem tudom” – emlékezett vissza arra a bizonyos napra.

Hirdetés

A Tanár úr Görög Zitát is tapperolta a Hal a tortán forgatásán. Havas a magazinnak erről is beszélt. „Most azt állítja, hogy akkor én őt tapogattam, de ha így volt, felháborodásnak a jelét se mutatta. Megjegyzem, Dévényi Tibi se panaszkodott, pedig a tőlem szokásos gesztikulálás közben az ő térdét is megérintettem” – mesélte a forgatáson történteket.

„Ami tényleg megvisel, hogy egykori tanítványaim, akik hajdan nálam, a Szegedi Egyetem kommunikációs szakán végeztek, most a megélhetés címszó alatt bármilyen hazugságra képesek, és ezt le is írták, el is mondják. Ez számomra felér egy főbelövéssel. Nagyon megvisel, hogy ilyen mélyre süllyedt a szakmám, és persze, az egész ország. Ez borzasztó” – mondja Havas.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Havas lánya kikészült apja meghurcolásától
error: Content is protected !!