17 éve már annak, hogy Jimmy távozott az élők sorából, első felesége mégsem tudja őt elengedni. Hiába hagyta el őt a Király és kezdett új életet új feleséggel, Veronika még mindig szereti Jimmyt.

Hirdetés

Zámbó Jimmy mindössze 19 éves volt, amikor először házasodott: Csoma Veronikát vette el, aki akkorra már kétgyermekes anya volt. Természetesen Jimmy családja eleinte nem nézte jó szemmel a kapcsolatot, de mire sor került a házasságra, rendeződött a vita, és mindenki boldogan ünnepelt. A párnak egy közös gyermeke született, Krisztián, kapcsolatuk azonban zátonyra futott: Jimmy elhagyta őt, később pedig újra megházasodott.

Veronika életében azonban ő volt az igazi, soha nem volt másik kapcsolata, máig képtelen elengedni őt. “Képtelen vagyok elengedni őt, sosem szerettem mást Imre után. Ésbár elhagyott, nem tudtam rá haragudni, sőt a mai napig tisztelem, szeretem”– árulta el a Star Magazinnak Veronika, aki szerint változtatott kissé Jimmyn az ismertség, de számára mindig az a kedves és udvarias férfi maradt, ahogy megismerte.

life.hu

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Megdöbbentő dolgot mesélt Verona, Jimmy első felesége
error: Content is protected !!