Bubik Ist­ván sze­re­lem­gye­reke nem­rég töl­tötte be 18. élet­évét.Szentandrássy Kincső ötéves volt, amikor édesapja elhunyt, de azóta sem telik el nap, hogy ne gondolna rá. A fiatal lány Bubik István halálának évfordulóján most is gyertyát gyújtott, elővette a tőle kapott plüssjátékot és azt a pulóvert, amit a tragédia estéjén viselt.

Hirdetés

Fotó: Markovics Gábor

Mindössze ennyi maradt neki a legendás színész után. Kincső a Storymagazinnak nyilatkozott, amiben azt is elárulta: legnagyobb vágya, hogy megismerje a testvérét.

„Olyan ez nekem, mint egy tündérmese – kezdte Bubik István eltitkolt lánya. – Anya azt szokta mondani, hogy vannak az életben karmikus dolgok, ilyen volt az ő szerelmük is. Tudom, apu nős volt, amikor egymásba szerettek, de nem tehettek ellene semmit. Én az ő szerelemgyerekük vagyok. Apu imádott engem, lehet, ha nem hal meg, lehet egyszer család lehettünk volna. Azt is tudom, hogy van egy testvérem is, mert születésem után édesapám nem vált el. És a feleségétől született még egy lánya, aki biztos ugyanolyan okos és szép, mint édesapánk. Amióta az eszemet tudom, az a legnagyobb vágyam, hogy megismerjem, de azt sem tudom, tud-e egyáltalán rólam.”

ripost
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Megszólalt Bubik István eltitkolt szerelemgyereke, sírnivaló, amit mesélt
error: Content is protected !!