Bálványok, millió rajongóval, zseniális, ünnepelt hírességek. Néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy ők is csak emberek. És mint minden más ember, ők sem halhatatlanok.
Elhoztunk nektek 20 megdöbbentő fotót szeretett hírességeinkről, amelyeket nem sokkal a haláluk előtt készítettek róluk.

1. Freddie Mercury (45)

1991. Az utolsó fotók egyike a Queen frontemberéről. Az utolsó napig tagadta az összes pletykát a betegségéről. Egy nappal a tüdőgyulladása okozta halála előtt jelentette be, hogy AIDS okozta.

Hirdetés

2. Steve Jobs (56)

Steve Jobs otthon hunyt el, a hozzá legközelebb álló emberek körében. Az utolsó szavai ezek voltak: “Ó, wow! Ó wow! Ó wow.” Hasnyálmirigyrákban halt meg.

Hirdetés

3. Heath Ledger (28)

Heath Ledger mosolyog a kamerába, A Doktor Parnassus és a képzelet birodalma c. film forgatásán, néhány nappal azelőtt, hogy halottan találtak rá. Fájdalomcsillapítók által okozott komoly mérgezés miatt halt meg (beleértve a gyógyszereket, altatókat és antidepresszánsokat).

4. Muhammad Ali (74)

Muhammad Ali 3 évtizedig küzdött a Parkinson-kór ellen. 2016. június 2-án az amerikai boxoló kórházba került, mert nagyon rossz állapotban volt. A következő napon halt meg szeptikus sokk miatt, természetes okok miatt.”

5. Chester Bennington (41)

Ezt a fotót a felesége tette közzé, pár nappal azelőtt, hogy meghalt. A következőt írta: “A férjem, napokkal a halála előtt. Az öngyilkosság gondolata már ott járt a fejében, de ezt senki nem vette észre.”
Néhány nappal a fotót követően Chester Benningtont halottnak találták a saját lakásában. Öngyilkosság volt.

6. Kurt Cobain (27)

Jesse Frohman 1994-ben készítette ezt a képeket, röviddel azelőtt, hogy Kurt Cobain öngyilkosságot követett el. Egy teória szerint Cobain halálos mennyiségű heroint adott be magának és majd fejlövést követett el. Más elméletek szerint gyilkosságról volt szó.

7. Bob Marley (36)

Ez az utolsó ismert kép Bob Marley-ről. A családja körében van. Ebben a pillanatban súlya mindössze 77 kiló volt. Bob Marley 1981. május 11-én halt meg rákban (melanoma).

8. Mark Twain (74)

Ezt a fotót 10 nappal Samuel Clemens (más néven Mark Twain) halála előtt készítették. Az utolsó éveiben az író nagyon depressziós volt.
Egy évvel azelőtt, hogy meghalt, azt mondta: “1835-ben érkeztem a Halley üstökössel. A jövő évben (1910) ismét eljön, és arra számítok, hogy vele távozom. Az lenne a legnagyobb csalódás az életemben, ha nem távozhatnék vele.” Így történt, az író szívbetegségben halt meg.

9. John Lennon (40)

Az a férfi, aki csak mindössze 4 órával a fénykép elkészítése után lelőtte John Lennont, a fotó jobb oldalán látható. Itt éppen ő kap egy autogramot a The Beatles alapítójától és tagjától.

10. Mahatma Gandhi (78)

Mahatma Gandhi filozófiája az erőszakmentesség volt. John Lennon úgy gondolta, hogy az egyetlen mód a békeért való küzdelemre a Gandhi féle mód.
Gandhi imádkozni kezdett, amikor a gyilkos, Nathuram Vinayak Godse mellkason lőtte.

11. Jim Morrison (27)

Ezt a fotót Jim Morrison barátja készítette egy Saint-Leu-d’Esserent nevű kis faluban. Később azon a napon Morrison a heroin túladagolás által okozott szívrohamban halt meg a fürdőszobájában.

12. Amy Winehouse (27)

Ezen a fotón az énekesnő egy héttel a halála előtt éppen az észak-londoni otthonához közel sétált. 2011. július 23-án találták holtan lakásában. A vérében az alkohol mennyisége 5-ször magasabb volt, mint ami egy ember halálához szükséges.

13. Jimi Hendrix (27)

Hendrix barátnője egy nappal a halála előtt készítette ezt a fotót. 1970. szeptember 18-án reggel holtan találták egy londoni szállodai szobában. A nagyszerű zenész az ágyában halt meg, miután 9 altató bevétele után megfulladt.

14. Albert Einstein (76)

Ez a fotó 1955 márciusában készült Albert Einstein princeton-i házában. Egy hónappal később a tudós egy aortaív aneurizma miatt halt meg.

15. David Bowie (69)

Ezt a fotót 3 nappal a brit zenész halála előtt készült. David Bowie 2016. január 10-én halt meg 1,5 évig tartó májrák elleni küzdelem után.

16. Tupac Shakur (25)

Tupac Shakur utolsó fotója. Egy autóban ült a menedzserével, Suge Knight-tal. 1996. szeptember 13-án lelőtték.

17. Vladimir Lenin (53)

Lenin utolsó fotóját 1923-ban készítették (Anna testvére a jobb oldalán, orvosa a bal oldalán áll). Akkor már néma volt.

18. Elvis Presley (42)

Ezen a fotón Elvis Presley 1977. augusztus 16-án éppen egy fogorvosi kezelés után érkezik haza. Később aznap este a zenész szívrohamot kapott és meghalt.

19. James Dean (24)

Ez James Dean utolsó fotója egy Porsche-val egy benzinkútnál. 9 nap múlva ezt az autót vezetve autóbalesetet szenvedett.

20. Robin Williams (63)

Ezt a fotót Robin Williams posztolta a születésnapján (20 nappal azelőtt, hogy meghalt).
Robin Williams demenciában szenvedett Lewy testekkel. Robin Williams Lewy-testes demenciában szenvedett. Ha valakinek ilyen típusú demenciája van, nem tud normális életet élni: nem tud gondolkodni, aludni vagy elhinni, azt, amit lát, és nem  képes boldog lenni. A színész nem tudta ezt kezelni és öngyilkosságot követett el.

tudasfaja

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

20 megrendítő fotó. így néztek ki haláluk előtt a sztárok
error: Content is protected !!