Elmondta, hogy hagyták el

Hirdetés

A Bestnek nyilatkozott a szakításról, és hogyan töltötte a karácsonyt Erdélyben.

– Mindig is hittem a család erejében, ráadásul most többszörös szeretetet és gondoskodást kaptunk. A kicsi fiam ugyanazokat élhette meg, mint én gyermekkoromban: igazi erdélyi havas karácsonyt, rengeteg élménnyel – mesélte Annamari, aki ugyan nem így képzelte el Ádámka első karácsonyát, de hálás a családjának és a barátainak, hogy sikerült széppé varázsolniuk az ünnepeket.

– Hét éve ismerjük egymást Mátéval, egyszer már szakítottunk, majd újra egymásra találtunk. Sokban különböztünk, de elfogadtuk egymást, és a legnagyobb békében és boldogában éltünk. Az utolsó három évünk mesébe illő volt – emlékezett vissza az Operettszínház színésznője, aki bevallotta, hogy a legnagyobb rajongással szerette férjét, mindent megadott neki.

Hirdetés

 Aztán nyár elején sokként ért, amikor azt mondta, ő nem boldog, másképp szeretne élni, nem így képzeli el a családot. Amikor visszakérdeztem, mit ért azon, hogy másképp, nem kaptam választ. Hónapokon át küzdöttem a férjemért, a házasságunk megmentéséért, kerestem a hibákat, miben vagyok kevés neki, ostoroztam magam. Még október elején is könyörögtem, hogy költözzön haza – folytatta Annamari, aki végül kénytelen volt elfogadni, hogy férje mást választott.

– Pokoli érzés volt, de a kisfiam erőt adott. Soha nem tudom meghálálni neki a mosolyát, a szeretetét. Ha zokogtam, rám kacagott, és tudtam, miatta nem omolhatok össze. A színésznő elmondta, hogy Máté sokat látogatja a kisfiát, egyáltalán nem hanyagolja el Ádámkát, de édesanyja és anyósa is sokat segít neki.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Dancs Annamari mindent elmondott a pokolról: ezt kellett átélnie
error: Content is protected !!