gy évvel emlékezetes szakításuk után jött a hír, Las Vegasban szórakozik az egykori álompár. Kedves Ferenc és Zimány Linda információnk szerint egy időben tartózkodik Amerikában.

Barátokkal bulizik Kedves Ferenc és Zimány Linda Las Vegasban, a páros állítólag egy társaságban tölti az időt. Az üzletember és a szépséges modell románca annak idején szenzáció­ként vonult be a köztudatba, s bár tavaly épp Valentin-nap előtt szakítottak, a sors – vagy épp a gondos szervezés, ki tudja? – ismét egymás közelébe sodorta őket. Linda Amerikában nyaral, az üzletember pedig barátokkal szórakozik Las Vegasban, ahol a hírek szerint a modell is csatlakozott hozzájuk.

Hirdetés

– Kedves Ferenc egy baráti társasággal tartózkodik kinn, hazai művészeket is meghívott. Úgy tudom, Linda is velük van. A művészek nem lépnek fel, csak bulizni utaztak ki – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátorunk.

A gyönyörű modell, bár nem köti a nagy nyilvánosság orrára, kivel érzi épp jól magát Vegasban, sorra teszi ki magáról a fotókat az internetre, melyeken nemcsak szédítő szettjeit kommentálják rajongói, hanem azt is észrevették, hogy sugárzik a boldogságtól. Az egyik fotón az egykori Britney-hasonmás egy mesés pinkcsodában várja Britney Spears show-ját a Planet Hollywoodban, egy másik képen a Las Vegas-i profi jégkorongcsapat meccsének lelátóján látható.

Felhívtuk Zimány sajtósát is, azt szerettük volna megtudni, hogy a véletlen sodorta-e újra egy társaságba Ferencet és Lindát, illetve hogy van-e esély a békülésre? Gergely Kata PR- menedzser azt mondta, értesülésünkkel kapcsolatban nem szeretnének nyilatkozni.

Hirdetés

Ha igazak a hírek, akkor Zimány Linda az idén egy szebb Valentin-napnak örülhet. Tavaly épp a szerelmesek nemzetközi napja előtt szakított Kedves Ferivel, pedig kapcsolatuk akkor már kezdett komolyra fordulni. Az eljegyzés is szóba került közöttük, és Linda már a gyerekvállalásról is nyilatkozott. Akkor még csak egyetlen napig volt eljegyzési gyűrű az ujján. A Bors kérdésére akkor az Ékszerpalotában azt mondta, hogy szeretne már ő is megállapodni.

 

bors

Facebook Hozzászólások
Egy évvel a szakítás után újra együtt Zimány és Kedves Feri
error: Content is protected !!