Volt férje ha­lála után fél évvel, egy közös munka során ta­lált rá a sze­re­lem Létay Dó­rára.

Hirdetés

Ismét szerelmes Létay Dóra, aki négy évvel ezelőtt szakított gyermeke édesapjától, Józsa Imrével. A színész 2016 meghalt, ami nagyon megviselte Dórát

Tavaly nyáron aztán a színésznő úgy döntött, ideje felfrissítenie énektudását, ezért tanár után nézett, és Éliás Gyulára esett a választása. Az énekórák után egyre többet és hosszabban beszélgettek, lassan alakult ki közöttük a szerelem.

 

Hirdetés

“Volt valami sorsszerű a találkozásunkban. Nem sokkal azután történt, hogy a feleségemmel, több próbálkozás után végérvényesen úgy döntöttünk: külön utakon folytatjuk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy mindössze három hét egyedüllét után egy komoly kapcsolatban találom magam” – mondta el a Best magazinnak Éliás.

A pár együtt tervezi a jövőt, de úgy döntöttek, egyelőre nem kapkodnak el semmit, és örömmel vették tudomásul, hogy a gyermekeik is megszerették egymást.

“A fiaim kilenc és tizenkét évesek, és amint meglátták a pici Lucát, versengeni kezdtek a kegyeiért, babusgatják, kényeztetik és hihetetlenül lovagiasak vele.”

Úgy érzik, mindkettőjük számára előny, hogy művészek, így sokkal jobban megértik egymást, és rajonganak egymás munkájáért. Dalok a szerelemről címmel közös előadói estet terveznek, hogy mindenki megtudja, negyven felett is van esély az újrakezdésre.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez elég meglepő: ezzel a sztárral van együtt Létay Dóra
error: Content is protected !!