Havas Henrik megszólalt, és elmondta a véleményét a körülötte zajló botrányról. A Tanár úr szerint Baukó Éva sem piskóta, de amit Molnár Anikó tett vele, az az igazi csalódás.

Hirdetés

Először Baukó Éva közölte, hogy Havas Henrik korábban zaklatta őt szexuálisan. Ezután Éva példájából merítkezve több másik nő is nyilvánosság elé állt, Molnár Anikó volt az egyikük.

Havas Henrik azonban úgy gondolja, hogy ami vele történik, az karaktergyilkosság. És mivel elmondása szerint ő nem zaklatott szexuálisan senkit, ezért emögött kizárólag politikai indíttatás állhat, a hölgyek pedig valószínűleg pénzért cserébe állítják róla ezeket a szörnyűségeket.

„Molnár Anikó más tészta, persze, nála is a pénz játssza a főszerepet, de remélem, megkérték az áramat. Mindkettőjüket, ha nem is áldozatnak, statisztának tartom, de számomra Anikó nagy csalódás.” – kezdte Henrik, aki szintén sok titkot őriz Anikóról, amiket továbbra sem szándékozik elárulni senkinek.

Hirdetés

Az Index egy ATV-közeli forrásra hivatkozva azt írja: Havas Henrik az ATV e heti megbeszélésén elismerte, hogy küldött egy vibrátort Molnár Anikónak, mert úgy gondolta, hogy ez egy jó vicc.
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Havas Henrik kipakolt Molnár Anikóról! Nem tett lakatot a szájára.
error: Content is protected !!