Már mindketten Budapesten vannak, ez kiderült az Instagramjukból.
Csütörtök reggel ismét jelentkezett Insta oldalán Hosszú Katinka. Miamiból megérkezve immár a hazai fővárosból, a Duna-partról osztott meg egy képet rajongóival: a fotón az látszik, hogy könnyed futással kezdte meg a felkészülését.

A Bors újságírója a Duna Arénánál várta a háromszoros olimpiai bajnok úszót és edző-férjét, mert mindkettejüknek ott kellett volna megkezdenie az edzéseket, de csak a férj érkezett meg. Shane Tusup is késett félórát, talán, hogy elkerülje a rá váró újságírókat és fotósokat. Sietve viharzott be az úszókomplexumba, amelynek ablakát eltakarták a bámészkodók elől, míg a kapuban biztonsági őrök álltak, nehogy az illetéktelenek bejussanak.

Hirdetés

Katinka nem volt ott. Mivel az Iron Aquatics a Duna Arénát bérli, ott kellett volna medencébe ugrania. Mint arról korábban beszámoltunk, január 2-án tervezte megkezdeni a tréninget, a hónap végén már nemzetközi viadalon akar indulni. Ha a házasok kibékültek volna, bizonyára együtt mutatkoznak. Vagy legalább a feleségét mindenáron visszacsábítani igyekvő Shane örömének ad hangot valahogyan. De legutóbbi szerdán kitett optimista be­jegyzése után nem posztolt sem­mit. Ám nagyon fagyos áb­rázattal érkezett növendékeinek edzést vezényelni.

A házaspár egy városban, de külön él ezekben a napokban. Döbbenetes és szomorú ez, miután éveken át elválaszthatatlan volt egymástól.

 

Facebook Hozzászólások
Hiába várta Shane, Katinka messziről elkerülte tegnap reggel. Igazi csalódás ez a férjnek
error: Content is protected !!