Egy har­ma­dik fél mel­lett vi­gasz­ta­lód­hat Hosszú Ka­tinka. A ka­pos­vári Dudás Dá­ni­elt egy éve el­ső­ként vette ma­gá­hoz edzeni a Tusup-Hosszú há­zas­pár.

Hirdetés

Dudás Dániel egy éve készül együtt Hosszú Katinka és Shane Tusupcsapatában. Annak idején azért szerződtették őt, hogy a bajnoknő edzéseken férfival versenyezhessen. Azóta annyira összehangolódtak, hogy Dudás – noha kiemelkedő eredménye sosem volt – Világkupa-versenyeken és a rövidpályás Európa-bajnokságon is részt vett.

Most pedig Katinkával egy utazáson lazíthat. A Magyar Idők napilap szerdai jegyzete sejteti, több lehet az úszónő, és a nála öt évvel fiatalabb klubtárs között. Biztos forrásra hivatkozva amerikai utazásról írnak, megjegyezvén,

„két dudás nem fér meg egy csárdában”.

Hirdetés

Az biztosnak tűnik tehát, hogy a fiatalok valóban együtt vannak, kérdés, hogy ez szimplán barátság-e, vagy már szerelem? Vajon Tusup dührohamaiután Dudás mellett találta meg a boldogságot Hosszú? Az biztos, hogy a fiatalok bensőséges viszonyt ápolnak, közösségi oldalaikon számos közös képet osztanak meg. Egy árulkodó képen például Hosszú haja teríti be a fiú fejét.

Dudás korábban elmondta, sokat szeretne fejlődni a világ legjobb úszónője mellett. Ez eddig eredményekben nem mutatkozik meg, mivel a koppenhágai Eb-n a döntők közelébe sem ért.

Tusuppal ellentétben végig ott volt Katinka mellett, s a szemtanúk szerint az úszónő régóta nem volt ilyen kiegyensúlyozott és boldog.

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Már ezzel a fiúval boldog Katinka? Árulkodó jelek
error: Content is protected !!