A vá­lást már két évvel ez­előtt ki­mondta a bí­ró­ság, az egy­kori há­za­sok azon­ban a mai napig nem tud­nak meg­ál­la­podni az anya­gi­ak­ról!

Hirdetés

A Kossuth-díjas színésznő, Pécsi Ildikó fia ellenpert indított, hogy elérje: csökkentsék a válás során megítélt 115.000 Ft-os gyerektartás összegét. Ezt ugyanis sokallja!

Pártos Csillát és Csabát két évvel ezelőtt választotta el hivatalosan a bíróság, de mivel az anyagiakban képtelenek megegyezni, senki sem tudja, mikor kerülhet pont a botrányos pereskedés végére. Közel öt éve hadakoznak!

“A volt férj jó ideje mindössze húszezer forint tartásdíjat fizet. Azt állítja, csak ennyit tud kigazdálkodni, ezért rendkívüli méltányosságot kért” – mondta korábban lapunknak dr. Gerencsér András, a táncművésznő ügyvédje.

Hirdetés

Az első tárgyalásra január negyedikén került sor, ahonnan Pártos Csilla betegség miatt távol maradt, őt az ügyvédje képviselte. Pécsi Ildikó fia viszont megjelent jogi képviselőjével együtt.

A tárgyalás zárt ajtók mögött folyt, a sajtót nem engedték be a terembe. Lapzártánkig nem kaptunk arról információt, hogy határozott a bíró.

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Pártos Csilla tegnap meglepte a bírót is
error: Content is protected !!