Óri­ási dráma ját­szó­dott le a TV2 va­do­natúj já­téka, A Pi­ra­mis stú­di­ó­já­ban. Az édes­anya le­ve­gőt is alig ka­pott az iz­ga­lom­tól.

Hirdetés

Egy kisebb lottóötösnyi összeget kaszálhattak volna a TV2 legújabb nagy sikerű gameshow-ja, A Piramis játékosai, de egy rossz döntés miatt 88 millió forint helyett „csupán” megközelítőleg 10 milliót vihettek haza.

Lili mindent megtett
Lili mindent megtett

Persze ez is hatalmas összeg kicsivel több mint egy órányi játékért, ám szinte kizárt, hogy ha valaki egy karnyújtásnyi közelségbe kerül egy ekkora összeghez, ne omlana össze egy ilyen helyzetben. Egy ekkorra veszteség akár családi drámához, durva veszekedésekhez is vezethet.

Molnár Lili és édesanyja hihetetlen drámát éltek meg csütörtök este A Piramis játékában. Az orvostanhallgató lány minden kérdésre helyesen felelt, és édesanyja is tökéletesen választotta ki a kérdések témaköreit, sőt szerencsésen potyogtak a nagy összegű rekeszekbe a labdák is. Ám elérkezett a pillanat, amikor Lili ajánlatot kapott A Piramistól, amit azonnal, gondolkodás nélkül elfogadott.

Hirdetés

Nagy kár volt!

Lili nem tudta, hogy mi zajlik odakint, A Piramisban ülve válaszolta meg a kérdéseket, s mikor megkapta a 9,8 millió forintos ajánlatot, biztosra akart menni. Édesanyja odakint, a fallal szemben remegett az izgalomtól, önkívületi állapotban abban bízott, hogy lánya másként dönt.

“Anyukám, mint kiderült, végig szuggerált, próbált energiát küldeni, hogy ne fogadjam el az ajánlatot. Mivel ő mindent látott, elhitte és beleélte magát abba, hogy megnyerhetjük ezt az óriási összeget.Amikor kiléptem A Piramisból nyugodt voltam, mert biztos voltam abban, hogy jól döntöttem, hiszen a majd tízmillió forint is túltett minden képzeletemen

ripost

Facebook Hozzászólások
Sok­kos ál­la­potba ke­rült A Pi­ra­mis já­té­kosa
error: Content is protected !!