Úgy látszik, Tóth Andi nem fog szerepelni a Jimmy-musicalben, például egyelőre őt még senki nem kérte fel a szereplésre, és csókjelenetet sem szeretne Pintér Tiborral.

Hirdetés

Régóta arról szóltak a hírek, hogy Tóth Andi és Pintér Tibor együtt fog szerepelni a Jimmy-musicalben, de úgy tűnik, hogy erről az énekesnőnek elfelejtettek szólni. Andinak az egészből teljesen elege van, ráadásul fel sem kérte senki a szerepre, ő is csak hallomásból értesült arról, hogy állítólag szerepelni fog a darabban.

„Én is azt hallottam, bár nem kért meg senki” – mondta Tóth Andi, aki felidézte, hogy a dzsungelben volt szó közös munkáról, de nem a Jimmy-musicelről. „Megkérdezte a dzsungelben, hogy eljátszanám-e Pocahontast a színházában, nevettem, és mondtam, hogy majd megbeszéljük. Aztán itthon az a hír fogadott,felhívtak az újságírók, hogy hallják, szerepelni fogok a Jimmy-musicalben, és készülünk-e már a csókjelenetre”– mesélte Tóth Andi a Reggeliben, és elmondta, nem akar most belekezdeni egy szerepbe. Peller Anna pedig megkérdezte, hogy mit mondana, ha csak a csókról lenne szó, mire Tóth Andi válasza határozott elutasítás volt. „Akkor végképp nem” – monda az énekesnő, aki hozzátette, hogy már a könyökén jön ki ez az egész ügy.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Tóth Andi most egész őszintén elmondta, mi a helyzet Pintérrel és vele
error: Content is protected !!