To­vábbra sem mu­tat­ko­zik együtt Hosszú Ka­tinka fér­jé­vel. Míg Shane Tusup gye­re­ke­ket edz, az úszónő egye­dül ké­szül. Ez is meg­erő­síti azt, amit több hely­ről hal­lot­tunk: az olim­piai baj­nok és Dudás Dá­niel kö­zött több van, mint ba­rát­ság.

Hirdetés

Közös út Miamiba, árulkodó fotók, válság a házasságban, belsős információk: mind azt támasztják alá, hogy Hosszú Katinka életében új férfi van jelen. De ki az új partner, hogyan került Dudás Dániel az úszónő közelébe?

Eddig csak annyi volt ismert, a Katinkánál öt évvel fiatalabb kaposvári fiatalember azért érkezett egy éve Katinka csapatához, hogy az úszónő edzéseken egy férfival versenyezhessen. Az olimpiai bajnok ugyanis sokszor kipróbálta volna már magát a másik nem mezőnyében. Információnk szerint egyáltalán nem véletlenül esett a választás Dudásra. A szerényebb eredményekkel rendelkező sportolót korábbi versenyekről ismerte az Iron Lady, s már évekkel ezelőtt jó kapcsolatba kerültek egymással. Éppen ezért ajánlotta Shane Tusupnak, igazolják le őt.

Ezt erősíti, hogy már az érkezése utáni napokban is olyan fotókat töltöttek fel magukról, melyekről lerítt, jó közöttük az összhang. A fotók nem maradtak el, legfeljebb merészebbek lettek. Tavaly ősszel például Hosszú hajkoronája borította be Dudás fejét.

Hirdetés

Íme egy válogatás a képekből:

Ennek elkészítéséhez már valódi közelség, intimitás kellett a két úszótól. A Ripostnak több forrás is megerősítette, a fiatalok között nem csak barátság van, s Katinka már hetek óta elköltözött amerikai férjétől.

ripost

Facebook Hozzászólások
Itt vannak a fotók Kainkáról és Dávidról: ezért gondolják sokan, hogy ez már szerelem!
error: Content is protected !!