Ezt kár volt.

“Voltak olyan gesztusok, amelyekből egyértelműen kiderült: vonzódik hozzám” – írta George Michael Diana hercegnőről abban az önéletrajzi könyvben, amit most adtak ki.

Hirdetés

Ismert, hogy igen szoros kapcsolat volt George Michael és Diana hercegnő között, és most kiderült, nem csupán barátságról volt szó, a szívek hercegnője vonzódott a meleg énekeshez. Erről a Wham! egykori énekesének most kiadott önéletrajzi könyvében lehet olvasni.

A két híresség egy jótékonysági eseményen ismerkedett meg egymással, majd szép lassan egymás bizalmasaivá váltak. Diana olyan titkokat is elárult barátjának, amiket senki másnak, mesélt neki házassága nehézségeiről is – írja a DailyMail.

Olyan volt, mint sok más nő körülöttem, vonzódott hozzám. Egyértelmű jelei voltak, nem volt kérdés, mit szeretett volna tőlem” – árulta el az elhunyt sztár a könyvben, aki bevallotta azt is, néha inkább nem hívta fel Dianát, nehogy félreértse szándékait, inkább megvárta, hogy a hercegnő keresse őt. Arra a kérdésre, hogy lefeküdt-e vele egyértelműen azt válaszolta, hogy nem.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez ízlésten! Kipakol a világhírű énekes: Diana nagyon szerette volna azt…
error: Content is protected !!