Mikor Melanie Pritchard megtudta, hogy terhes lett, nagyon boldog volt. Az orvosi vizsgálatok semmi komplikációt nem mutattak ki, mindent rendben találtak. Mikor elérkezett a szülés ideje, a dolog nagyon rossz fordulatot vettek, írta a CBN.

Melanie nagyon rosszul lett, erős görcsei voltak és azonnal bevitték őt az intenzív osztályra. Ott kiderült, hogy terhességi toxaemiában szenved. Ez egy olyan heves reakciót váltott ki nála, hogy az orvosok az életéért aggódtak.

Hirdetés

Megszülte kislányát és a szíve a szülés után megállt.

-Az első gondolatom az volt, hogy még csak három éve vagyunk házasok, most pedig özvegy lettem. – monda a filmben Doug a férj.

Az édesanyát sikerült újjáéleszteni de csak lélegeztető géppel tudták életben tartani őt. Az orvosok azt javasolták a férjnek, búcsúzzon el feleségétől. Doug pedig odahajolt feleségéhez és ezt súgta a fülébe: ” Ha van még egy kis energiád, harcolj!”

Hirdetés

Doug csak reménykedni tudott, tehetetlen volt. Végre megérkezett Melanie bátyja aki szintén orvos volt és ő is megvizsgálta őt. Egy olyan belső vérzést fedezett fel nála, amit az orvosok addig nem vettek észre és Melaniet azonnal a műtőbe vitték.

24 órával azután, hogy Melaniet klinikai halottnak nyilvánították, ismét magához tért és életben volt!

Doug büszkén mutatta meg Melanienak kislányukat, aki csodával határos módon túlélte a komplikált szülést. De a történetnek itt még nincs vége. Az orvosok azt mondták, hogy az édesanyának tüdő- és szívátültetésre lesz szüksége.

Az egész család összeomlott! De szerencsére bekövetkezett a csoda – néhány óra múlva Melanie már egyedül is tudott lélegezni és levették őt a gépről!

Egy héttel később Melanie és kislánya elhagyhatták a kórházat és hihetetlen volt az, hogy semmilyen tartós egészségkárosodást sem szenvedtek.

Nézd meg a lenti filmet, melyben láthatod a család történetét. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha Te is úgy gondolod, hogy csoda történt!

Forrás:csodalatos.co

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Mikor Melanie Pritchard megtudta, hogy terhes lett, nagyon boldog volt. Az orvosi vizsgálatok semmi komplikációt nem mutattak ki, mindent rendben találtak. Mikor elérkezett a szülés ideje, a dolog nagyon rossz fordulatot vettek
error: Content is protected !!