Az Irigy Hón­alj­mi­rigy ala­pító tagja, Amb­rus Zol­tán sok év ki­ha­gyás után újból vissza­tér a ze­ne­karba. Zoli 2010 óta nem tagja az együt­tes­nek. A feb­ru­ári nagy­kon­cer­ten azon­ban ismét szín­padra áll az évek óta al­kalmi mun­kák­ból élő éne­kes.

Hirdetés

Ambrus Zoltán élete 2005-ben vett 180 fokos fordulatot, amikor súlyos autóbalesetet szenvedett. A zenész csodával határos módon túlélte az életveszélyes sérüléseket, azonban hosszú évekig lábadozott, ezalatt zenésztársai végig támogatták. Ambrus felépülése után, egészen 2010-ig járt fellépni a zenekarral, majd fizikai állapota miatt végleg abbahagyta a koncertezést. 

Ambrus Zoltán a -nak elmondta, hogy jelenleg egy hangstúdióban dolgozik, viszont még mindig fáj a szíve, ha a régi szép időkre gondol és már nagyon várja az újabb közös munkát a fiúkkal.

Várom, hogy a koncerten újra felidézzük majd a régi emlékeket. Hiányoznak a szép pillanatok, amiket együtt éltünk meg. Még mindig jóban vagyunk. Ha megkérnének, hogy legyek újból a zenekar tagja, akkor örömmel mondanék igent...”

Hirdetés

De hogy a végleges visszatérésre mennyi az esély, azt egyelőre nem tudni. Bár Ambrus Zoltánról a Mirigyes fiúk már többször elmondták, hogy a zenekar örökös tagjának tekintik és a nagyobb bulikra mindig meghívást kap majd, egyelőre úgy tűnik, hogy nem fűzik szorosabbra a kapcsolatot.

“Ha számunkra kiemelt események vannak, akkor mindig felkérjük a Zolit, ha van kedve, de ez nem azt jelenti, hogy ő vissza akar térni, csak ezeket az ünnepeket, úgy mint a Mirigy család tagja, velünk tölti.” – mondta el Sipos Tamás, aki éppen legújabb klipjük forgatásán mesélt arról, hogy miért ért véget a közös munka.

Az Irigy Hónaljmirigy 1990-ben, egy szilveszteri bulin alakult meg, a fiúk azóta szinte minden napot együtt töltenek, több nehéz pillanatot is megéltek együtt, de 27 év alatt nem volt közöttük nagyobb konfliktus.

“A bajban ismerszik meg a jó barát. Voltunk mi már sokszor mélyponton, például amikor az Ambrus Zoli balesete volt, ami a csapat életében az egyik legnehezebb időszak volt. De akkor is összefogtunk és átlendítettük egymást a nehézségeken, amennyire lehetett.”

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ambrus Zoli megjárta a poklot, de most megtörtént a csoda
error: Content is protected !!