Mar­to­nosi Ba­lázs nem tűri to­vább, hogy D. Nagy Lajos sem­mibe vegye az ál­lí­tá­sát, mi­sze­rint ő a bio­ló­giai édes­apja.

Hirdetés

 

A bíróság tehet pontot az évek óta húzódó vita végére, ami Martonosi Balázs és D. Nagy Lajos között eddig csak a sajtóban zajlott.

A Győrben élő kétgyermekes apuka hosszú évek óta meséli különféle lapokban az édesanyjától hallott történetet, amely szerint ő és a Bikinifrontembere egy kiskunhalasi koncert után melegedtek össze egyetlen éjszaka erejéig. A légyottból pedig megszületett Balázs.

Hirdetés

“Elegem van abból, hogy semmibe veszi édesanyám szavait, amelyekben semmi okom kételkedni. Én csak bizonyosságot szeretnék és egy nagypapát a gyermekeimnek. Egyszerű ember vagyok, de nem fér a fejembe, hogy ennyi év után miért nem mentünk még el egy apasági vizsgálatra, ha annyira biztos benne, hogy nem ő a vér szerinti édesapám?

Már rég túllehetnénk ezen az egészen, így vagy úgy.

Mindenesetre nekem elfogyott a türelmem és nem leszek tovább az a pasi, akire újjal lehet mutogatni, és bolondnak lehet nézni! Egy bírónő tanácsára jogi útra terelem a dolgot, mert már azt is tudom, hogy ha nincs pénzem ügyvédre, kirendelnek egyet számomra, hogy képviselje az érdekeimet”

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

D. Nagy Lajos állítólagos fia csúnya lépésre szánta el magát, bajban van a sztár
error: Content is protected !!