Kizárta feleségét a hálószobájából Trump

Alig látni olyan fotót az amerikai elnökről és feleségéről, amelyen Melania Trump boldognak tűnne. Donald Trump gyakorlatilag teljesen kizárja életéből Melaniát, gyakran tűnik el napokra, arról sem szól feleségének, hová megy. Tizenhárom éves házasságuk mélypontja a 2016-os elnökválasztási kampány idején jött el, erről Michael Wolff újságíró rántja le a leplet Donald Trumpról írt friss botránykönyvében. Amiről korábban már itt írtunk, többek között azt, hogy barátai feleségeire vadázik az amerikai elnök.

Hirdetés

Előfordult, hogy Trump és neje akkor sem látták egymást napokig, amikor pedig mindketten otthon, az ötvennyolc emeletes manhattani Trump Towerben tartózkodtak. Melania végigsírta a választás éjszakáját, és a könyv szerint „nem örömkönnyekkel”, pedig jobban akarta, hogy férje elnök legyen, mint Trump maga.

© AFP

Az igazán zavarba ejtő a könyv szerint, hogy Trump és neje külön szobában alszanak, sőt Trump a hálószobájának zárját lecseréltette, amihez Melaniának kulcsot sem adott. Ezzel a titkosszolgálatok felháborodását is elérte, arra pedig az 1963-ban megölt John Fitzgerald Kennedy és Jackie házassága óta nem volt példa, hogy az elnök és a first lady külön szobában aludjanak – jegyzi meg a megjelenés előtt álló könyv, amit a Daily Mail idézett. Nem is csoda, ha Trump minden erejével azon van, hogy megakadályozza a könyv terjesztését.

bors

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Kizárta feleségét a hálószobájából Trump
error: Content is protected !!