Cs. Norbert este hétkor még otthon vacsorázott, beszélgetett nagybátyjával, nyoma sem volt annak, hogy bármiféle bosszúra készülne. El­képzelni sem tudják ismerősei, mi játszódott le benne, miért rontott be fegyverrel a rákoskeresztúri panellakásba.

Hirdetés

A család és a barátok is értetlenül állnak Cs. Norbert tette előtt. Egyöntetűen azt mondták lapunknak a fiatalemberről, hogy egyenes jellemű, szorgalmas ember volt, sőt soha nem viselkedett agresszívan, még akkor sem, ha provokálták. Ezért nem tudják elképzelni mi történhetett, ami miatt odáig jutott, hogy fegyverrel lelőtt két embert, majd magával is végzett. Mint arról beszámoltunk: a tragédia vasárnap hajnalban történt: Cs. Norbert Budapesten, a XVII. kerületi Újlak utcai lakásban először volt barátnője jelenlegi párjával végzett, majd az utcán fejbe lőtte a 21 éves lányt is. Két és fél éves kislánya szeme láttára. É. Vivien a lövés után még életben volt, de a kórházban elhunyt vasárnap este.

Norbert gyerekkori barátja csóválta a fejét, amikor arról érdeklődtünk, hogy mi válthatta ki, hogy gyilkossá váljon. Megtudtuk: együtt nőttek fel Monorierdőn, olyanok voltak, mint a testvérek, az áldozat, É. Vivien is ebbe a baráti körbe tartozott.

Hirdetés

– Norbi kiskorában elvesztette az édesanyját, apja jó ideje nagyon beteg, ő volt, aki gondját viselte és mindent elintézett otthon, mellette pedig sokat dolgozott a filmes szakmában, híres színészekkel találkozott. Büszkék is voltunk rá, hogy ilyen nehéz családi környezetből is fel tudta építeni az életét – mondta lapunknak a barátja.

HIRTELEN ELPATTANT VALAMI

Zárkózott embernek ismerték, talán ez volt a baj, nem látszott rajta soha, hogy mennyi teher nyomja a vállát.

– Nem értjük, miért így kellett megoldani, miért nem kért segítséget? Nem volt egyedül! – barátai ezt ismételgetik, de sajnos ezen már nem tudnak változtatni.

Vivien és Norbi körülbelül három évig jártak együtt korábban, de a férfi a szakítás után is a gondját viselte, és sosem felejtette el teljesen. Az utóbbi időben megint úgy tűnt, hogy együtt vannak.

– Talán újra összevesztek, és Norbi már nem tudta elviselni, hogy újra másvalakivel látta. Hirtelen elpattanhatott benne valami, de elképzelni sem tudjuk, hol szerzett fegyvert – vélekedik egy másik barátja. Vasárnap este tudták meg, hogy a 21 éves lányt időközben lekapcsolták a gépekről.

Nagybátyja azt mondta lapunknak, hogy Norbi aznap hétkor még otthon vacsorázott, tíz előtt pedig annyit írt, hogy csak másnap megy haza, de nem ment többé. Helyette a rendőrök jöttek a hírrel, amit először el sem hittek.

Norbert levelet írt a gyilkosság előtt. Végig nyugodtnak tűnt a kivégzés előtti órákban. Vivien (kis képen) kislányával a karjában menekült volt barátja elől

– Vivien többször járt nálunk az utóbbi hetekben, mi nem tudunk arról, hogy Norbi zaklatta volna a szerelmével, hiszen ő segített neki ezt az albérletet is találni, mert a lány előző párja nem jól bánt vele és a kislánnyal – mondja a nagybátyja.

Többet ők sem tudtak a fiatalember magánéletéről, és arra sem tudtak válaszolni a rendőröknek, hogyan juthatott fegyverhez.

bors

Facebook Hozzászólások
Vivien gyilkosa ezt csinálta a tette előtti utolsó órákban. Hátborzongató
error: Content is protected !!