A 60. Év Sportolója Gálán Shane Tusup és Hosszú Kationka is díjra váltotta jelölését. Shane sokan döbbenetére magyarul kért elnézést mindenkitől, amiért gyakran viselkedett helytelenül. A könnyeivel küszködő férfi beszéde láthatóan Katinkát is megérintette, aki végül saját beszédében szintén köszönetet mondott edző-férjének, amiért mindig kihozza belőle a maximumot.

Hirdetés

Katina, akit az Év legjobb női sportolójának választottak, az M4 Sportnak adott interjút a tegnapi gálán. Látszott rajta, hogy nagyon meghatotta az emberek szeretete. Ez volt a hatodik díja, és ahogy a színpadon is elmondta, most már elfogytak a szavak, ez egy iszonyatosan nagy elismerés megint számára, aminek rettenetesen örül.

Úszóklasszisunk elárulta, hogy az elmúlt 5 évben történt rengeteg élményben kicsit elfáradtak, megpróbálnak visszavonulni és háttérbe vonulni.

Természetesen a beszélgetés során a magánéletére is sor került, hiszen mindenki a magánéletükre, házasságuk megmenthetőségére kíváncsi.

Hirdetés

Katinka elmondta, hogy számára furcsa, hogy az hír, hogy besétál az uszodába, ez az a része, amit nekik meg kell tanulniuk kezelni, hiszen ők is részesei annak, hogy ennyire közismertek, hiszen közösen dolgoztak és a közösségi médiában is mindig jelen voltak.

Katinka mindenesetre azt ismét megerősítette, hogy kapcsolatuk jelenleg nehéz időszakon megy keresztül, hogy több időt kell szakítaniuk egymásra, s hogy dolgoznak a megoldáson. Az utolsó kérdésre válaszolva azt is elárulta, hogy Shane beszéde emocionálist lökést ad neki.

Facebook Hozzászólások
Hosszú Katinka tiszta vizet öntött a pohárba! Ő így látja házasságuk jövőjét
error: Content is protected !!