Virágcsokorral a kezében állított be Pintér Tibor Tóth Andihoz: kiderült, azért érkezett, hogy meghívja új darabja bemutatójára, amiben később akár szerepelhet is az énekesnő – persze, csak ha akar.

Hirdetés

Hetek óta húzódik a Tóth Andi-Pintér Tibor ügy: mint ismeretes a színész a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality során próbálta becserkészni az énekesnőt, de nem sikerült neki. Tenya azóta arra próbálja rávenni az ifjú tehetséget, hogy szerepeljen új darabjában, a Jimmy-musicalben. Eddig azonban a hivatalos felkérés váratott magára. A színész most egy virágcsokorral a kezében kereste fel kiszemeltjét, aki meglepődött, de mosolyogva végighallgatta monológját.

Én tökre megszerettelek a dzsungelben és jó lenne, ha megmaradna ez a kapcsolat. Nekünk most már a premier szereposztásunk megvan, amire szeretettel meghívnálak, hogy csak nézd meg a darabot egyelőre. Természetesen gondold át, én most nem kérek igent, csak azért jöttem, hogy megölelgesselek, kicsit dumáljunk, adjak egy puszit… Az, hogy tetszik-e neked ez a dolog, az érzelmi része, és hogy színésznősködnél-e nálunk, ez egy későbbi dolog. Csak nézd meg, hogy mi az, amibe a mi produkciónk során csöppennél. Gondold át, jó?” – mondta Pintér Tibor, amire Tóth Andi csak udvariasan mosolygott.

life
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Pintér Tibor megtört, nem bírta tovább: így kereste meg Tóth Andit
error: Content is protected !!