Vajna Tímea: Belefáradtam, hogy az élet állandó harc

Vajna Tímea utolsó Facebook-posztja alaposan kiverte a biztosítékot rajongói körében.

Hirdetés

 

Bánatát osztotta meg Vajna Tímea a Facebookon, ám sokan értetlenül álltak előtte, és nem értették, hogy Andy Vajna fiatal felesége vajon mibe is fáradt bele.

“Sajnos az utóbbi időkben nem sokat mosolyogtam. Belefáradtam, hogy az élet állandó harc és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív. De mindenkit arra biztatok (ahogy magamat is), hogy csak a jóra kell koncentrálni és az univerzum segíteni fog, de tenni is kell érte és csak saját magunkra számíthatunk” – írta Vajna Tímea, aki bikinifelsőben osztotta meg gondolatait a Maldív-szigetekről.

Hirdetés

A bejegyzés nem volt osztatlan siker, olvasói gyorsan reagáltak rá.

“Mi nem világos nektek? Ha elolvastátok az előző beírását, rögtön megérthetitek mi történt. Engem is az öngyilkosság kerülgetne, ha a tavalyi cannes-i ruhámba kellett volna az idei golden globe-ra mennem!” – írja egyik rajongója.

“Hát Timi. Sokan harcolunk tudod. Én például, hogy legyen állásom, mert gyes után elküldtek, mert véleményem volt és az nem egyezett a regnáló hataloméval. Most csak családit kapok. Aztán nehéz a majdnem 5 évesnek minden alapvetőt megvenni. Szerencsére a nagyszülei meg tudnak segíteni. Ha jól láttam neked a nagypapi segít. De nem is fárasztalak Timi, hisz a te problémáidat utol sem érhetem, itt a pécsi nagyimre út szigeteken.” – tette hozzá egy anyuka.

Fotó: Vajna Timi/Instagram

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Timike leírta, hogy elfáradt a nehéz életébe! Elképesztő választ kapott egy kismamától!
error: Content is protected !!