Ha elveszítesz valakit, akit szeretsz, akkor az egy űrt hagy a szívedben, amely soha nem gyógyul meg teljesen. Az emlékek és a bánat örökké veled marad.

Hirdetés

Mindig kemény, hogy elveszíted azt, akit szeretsz, és a 78 éves Tona Herndon számára férje elvesztése nagyon szomorú volt.

Tona életét összetörték, amikor a férje 60 boldog év házasság után halt meg. Naponta megpróbálja meglátogatni a férje sírját, mivel ez az egyetlen dolog, ami vigaszt nyújt neki.

Néhány héttel a temetés után Tona szokás szerint meglátogatta a sírt – ekkor borzasztó dolog történt.

Hirdetés

Wikiszótár

Tona a férje sírjánál állt, fájdalmasan sírt, amikor egy idegen hirtelen hátulról odalépett hozzá.

A férfi kirabolta a 78 éves özvegyet, és elfutott a kézitáskájával. Természetesen Tona meg volt döbbenve és elkeseredett- milyen ember rabol ki egy idős hölgyet a temetőben?

De néha az élet furcsabb, mint a regények, és ami ezután történt, mindent megváltoztatott.

 

Az újságok írtak a támadásról, és néhány héttel később egy 15 éves fiú jelentkezett, és váratlanul felvette a kapcsolatot Tona-val.

Szerettem volna találkozni veled

A 15 éves Christian Lunsford látta a hírt és a rabló képeit. Úgy érezte, mintha a gyomrába ütöttek volna. Az az ember, aki megtámadta az özvegyet, a 15 éves apja, Shane volt.

Shane Lunsford sokszor került szembe a törvénnyel. Ezúttal 700 dollárral futott el, amit Tona pénztárcájában talált.

Christian kapcsolatba lépett Tona-val, és megkérdezte, találkozhat-e vele egy közeli templom parkolójában. Szerette volna jóvá tenni apja viselkedését.

Christian szülei elváltak, amikor 2 éves volt, és azóta az apja nem sok helyet kapott az életében.

Facebook

De az apja viselkedése és hozzáállása nyilvánvalóan nem volt keresztényi.

“Megkellett tennem,” mondta Christian. – Valakinek elnézést kell kérnie. Ha nem én teszem meg, akkor ki?

Tona és Christian találkoztak a parkolóban, de még egy meglepetés volt. Christian 250 dollárt visszaadott Tonának, amit az apja iskolai kirándulásra adott neki.

“Nagyon meghatódtam”, mondja Tona, és folytatja:

“Minden olyan 15 éves fiú, aki ennyi lelkiismerettel rendelkezik, rendkívüli”

Annyira  hálás volt, hogy elhatározta, hogy visszaadja a pénzt Christiannek. Tona elmondta, hogy a pénz az övé, azt csinál vele, amit akar, és ő azt akarta, hogy a nagylelkű fiatalember menjen el kirándulni.

Christian azt is mutatja, hogy az  alma valóban képes messzire esni a fájától.

Egyszerű lett volna Christian számára, hogy távol tartsa magát az apjától, és hagyja a saját bűneiért felelni. De ez a 15 éves fiú mindent megtesz, hogy a világ jobb hely legyen

.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A 78 éves özvegyet kirabolják halott férje sírjánál! Egy héttel később telefonhívást kap a rabló fiától! nem hisz a fülének!
error: Content is protected !!