A csillagjósok szerint, 2018-ban számos olyan asztrális változás várható, mely pozitív irányba tereli a csillagjegyek szerelmi életét. A szakemberek azt állítják, míg egyeseknek ez az év a szélsőséges érzelmekről fog szólni, addig mások az érzelmi kiegyensúlyozottság előnyeit élvezhetik. De lássuk csak, pontosabban miről is regélnek a csillagok!

Hirdetés

2018 folyamán a KOS szülötteinek szerelmi kapcsolatai egyre jobbra fordulnak. A pozitív változás májustól lesz érezhető, amikor az Uránusz belép a Bika jegyébe. Új személyek bukkanhatnak fel az életedben, és nagy eséllyel botolhatsz bele a nagy Ő-be, akivel rekordsebességgel haladtok át a párkapcsolatok fázisain. 2018 a házasságkötések és a gyerekvállalás éve lesz, a zűrzavaros időszak után pedig igazi felszabadulás lesz a saját otthonodban, a szeretteid körében, beteljesedve zárni az évet.

BIKÁK nem lesznek ilyen szerencsések. Nekik teljesen a feje tetejére áll a világ 2018-ban. Rengeteg „meglepetés” vár rád, májusban, júliusban, augusztusban, októberben és novemberben pedig igazi érzelmi lavina zúdul a nyakadba. Még a legbiztosabb alapokon álló kapcsolatok is meginognak. Számíthatsz arra, hogy a zsarolás és a fenyegetőzés is befurakodik az életedbe. Ha ebben az évben kerülsz kapcsolatba valakivel, sokkal elnézőbb leszel a partnered hibáival szemben, mint általában.

Az IKREK szülöttei számára sem lesz könyörületes az előttünk álló 12 hónap. Az érzelmek csak olajat öntenek a tűzre: készülj fel a heves veszekedésekre, sértésekre, fenyegetőzésekre, melyek végül szakításhoz vezethetnek. A legfeszültebb időszak a június–július lesz, amikor senkinek sem leszel hajlandó elnézni semmit, csakis az igazság vezérel. Év végére azonban teljesen lenyugszol, új embereket ismersz meg, és hivatalossá is tehetsz egy kalandból kipattanó kapcsolatot.

Hirdetés

RÁKOKat a Szaturnusz és a Plútó teszi próbára, a két bolygó ugyanis a Bak jegyében tartózkodik, pontosabban a házasság házában. Ennek hatására szigorúbb leszel, mint valaha, az arroganciád pedig az egekbe szökken. Szeszélyességeddel és a piszkálódásaiddal az őrületbe kergeted a párodat, főként azt követően, hogy rádöbbensz, egyedül is remekül boldogulsz, így már nincs is akkora szükséged a szerelmedre.

2017 májusától a Karma az OROSZLÁN jegyében honol, és ott is marad 2018. november 6-ig. Ez az időszak kedvezni fog a csillagjegy szülöttjeinek az új kapcsolatok létesítésében, a régiek megerősítésében vagy a családalapításban. Ott pedig, ahol gondok adódnak, az őszinteség lesz a megoldás. Bármikor betoppanhat hozzád a szíved választottja, de váratlan helyzetekkel is szemben találhatod magad. Egy biztos: ha házasodni szeretnél, a csillagok támogatni fognak!

Amennyiben a SZŰZ jegyében születtél, 2018 az érzelmi stabilitást hozza el neked. Új kapcsolatokat létesíthetsz, hivatalossá tehetsz egy régebbi viszonyt, és még a családalapítás is kilátásban van számodra. Minden cselekedeted jóhoz vezet, és nagy eséllyel kezdhetsz valami gyümölcsöző szakmai projektbe a pároddal karöltve.

MÉRLEGEK számára 2018 rendkívül érzelmes időszakokat tartogat. Hét év után, melyben a kiszámíthatatlanság, a rohanás, a változás uralkodott, idén végre minden megváltozik. Amint belép a Bika jegyébe, az Uránusz visszaállítja az egyensúlyt az életedbe. Bár eleget kell tenned egy-két próbatételnek, a kihívások csak a kapcsolatod javát szolgálják. Január és február kissé viharos lesz, de ezután már továbbléphetsz: jöhet a házasság és a gyerekvállalás!

2018 eleje sok családban okoz bosszúságot, ahol egy SKORPIÓ is él. Kirobban a függetlenségi láz, és a szerelmet a felek különbözőképpen értelmezik, melyből feszültség származhat. A Mars és a Vénusz retrográdja az érzelmek házában próbára teszi a Skorpiók hűségét, akik, egy belső ösztön által vezérelve, nyughatatlanok és visszafoghatatlanok lesznek, ugyanakkor éppen ez a retrográd segíti őket hozzá, hogy végül észhez térjenek.

Az előttünk álló év a NYILASokat is válaszút elé helyezi: a csillagjegy szülöttjeinek ugyanis választaniuk kell az ész és a szív között. Ha az eszedre hallgatsz, akkor az anyagi javak mellett döntesz, és olyan személyek társaságát keresed, akik pénzügyi nyereséget hoznak számodra. Ez viszont a lelki békéd rovására megy, és veszítesz az imádott szabadságodból. Nagy eséllyel leszel szerelmes a nyáron, de az ősz meglepetéseket tartogat: vagy a partnered rejteget előtted valamit, vagy te kacsintgatsz félre, amire azonban rögtön fény derül…

Ami a BAKOK szerelmi életét illeti, érdemes lesz felkötniük a gatyát! 2018 ugyanis nekik tartogatja a legdurvább kalandokat. Szélsőségekre számíthatsz, az érzelmeid tombolni fognak, és olyan személybe bonyolódsz bele, akinek a társadalmi helyzete fényévekre áll a tiedtől. A döntéseidet is pokolian nehéz lesz meghoznod, aztán ha házas vagy, érdemes lesz vigyáznod a félrelépésekkel.

VÍZÖNTŐK se számíthatnak jobbra 2018-ban. Beskatulyázva érezhetik magukat, és úgy tűnhet, a környezetük meg akarja változtatni őket. Az év azonban kellemes meglepetéseket is tartogat a számodra: vagy gyereked születik, vagy elköltözhetsz végre a saját kis kuckódba. Amit az év első hónapjaiban indítasz el, csak július–augusztusban vezet eredményhez, és egy olyan régi üzleti kapcsolatoddal is összehoz a sors, akivel később érzelmi viszonyba bonyolódhatsz.

HALAK szülöttei két dologra számíthatnak 2018-ban. Az év első részében, májusig, a szerelmi viszonyaid rendeződnek: új kapcsolatba lépsz, hivatalossá teszed a meglévőt, illetve ha már házas vagy, akkor gyerekáldásnak örvendhetsz. Júniustól azonban szakmai kihívások elé állítanak a csillagok, az érzelmi életedben pedig a diplomáciát kell alkalmaznod. A legfontosabb változások novembertől állnak be. Addig is, érdemes felkészülnöd.

twice

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A Vízöntő és a Skori félrelép, a Mérleg házasodik: ezt hozza 2018 a szerelemben a jegyeknek
error: Content is protected !!