Mi­köz­ben a Gás­pár csa­lád mes­si­ás­ként várja, hogy Eve­lin vissza­kapja a le­fog­lalt 200 mil­liót és a több ki­ló­nyi ara­nyat, va­la­hogy össze­spó­rol­tak egy lu­xus­nya­ra­lásra valót.

Hirdetés

 

Gáspár Győző az utóbbi 30 napban nem jelentkezett a legnagyobb közösségi oldalon, ugyanis egy rosszul megválasztott kép miatt ennyi időre tiltották le. Nos a bünti letelt, így hősünk visszamenőleg is igyekszik bepótolni a lemaradást.

A róla megjelent utolsó hírek arról szóltak, hogy bár a Kúria ítélete értelmében vissza kellett volna kapniuk az Evelintől lefoglalt 200 millió készpénzt és a többkilónyi arany ékszert, ez a mai napig nem történt meg. A Gáspár család pedig Győzike édesapjára támaszkodik, aki folyamatosan kölcsönökkel pumpálja őket, amíg nem rendeződik anyagi helyzetük.

Hirdetés

Nos, az idősebb Gáspár nagylelkűségének nincsenek határai, ha elsőszülöttjéről van szó, hiszen a közösségi oldal tanúsága szerintGyőzike és családja egy törökországi luxusszállodában töltötték a december végét és a január elejét is. A megosztott képekből és videókból kiderül, hogy  Gáspárék a Maxx Royal Belek Golf Resort öt csillagos kényelmét élvezték például Győző január 4-ei születésnapján is.

A kis családi buli egyébként nem éppen olcsó mulatság, hiszen még szezonon kívül is 1 millió forintba kerül egy egyhetes, négyszemélyes kikapcsolódás. Ezzel a mutatvánnyal gyakorlatilag üzent a NAV-nak. Azt súgva, hogy vigyenek el bár akármit és akármennyi pénzt, tőle nem lehet elvenni a luxust…

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Csúnyán beint a NAV-nak Győzike! Ezt csinálja!
error: Content is protected !!